Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? (Kérdésed túl...

Miért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
A bátyám mindig piszkál mindig ütöget meg beszólogat durván és ma meg kiszakította a táskám és kiesett egy csomó könyvem és úgy mentem a suliba maiért még csúfoltak is.Haza értünk anyu meglátta lecseszte a tesóm én meg rosszul érzem magam miatta. miért sajnálom? hiszen bunkó
2010. nov. 15. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért csinálja, mert nincs jobb dolga. (De ki tudja, szerintem ezt meg kéne beszélnetek, hogy miért csinálja.) És arra a kérdésre, hogy miért sajnálod, nagyon egyszerű a válasz. Mert a testvéred és szereted. Nekem van két húgom, és ha rossz a napom, mindig ők isszák meg a levét. De nem direkt. Csak ők vannak a közelemben és rajtuk vezetem le a feszültséget... De ezt utána már megbánom. Lehet, hogy a bátyád is megbánta amit tett, csak nem tudja kifejezni, hogy sajnálja... Néha nekem is nehezemre esik, hogy bocsánatot kérjek, bármit csináltam (na jóó, mindig nehezemre esik) Nekem ez a véleményem.
2010. nov. 15. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:
:) hát köszi a választ
2010. nov. 15. 20:47
 3/3 anonim válasza:
Aranyos testvér...
2010. nov. 28. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!