Mért nem tudok az emberek szemébe nézni?
Szia!
Velem is ez a helyzet, nem tudok túl sokáig mások szemébe nézni. Sokat gondolkodtam már rajta, hogy ennek mi lehet az oka, és azt gondolom, hogy nem tudok kellőképpen koncentrálni arra, hogy mit mond az illető, ha folymaatosan a szemébe bámulok. Olyan, mint a versmondásnál, vagy ha beszédet tartok. Ki kell szúrnom magamnak egy pontot, hogy el tudjam mondani a gondolataimat, mert ha mindenkire folyton ránézek, elvonják a figyelmemet az apróságok és belegabalyodok a mondanivalómba. Pont ugyan ez van nálam a személyes beszélgetéseknél is.
Igazatok van...:)
Köszi...:)
Az állatvilágban ez sok helyen az agresszió jele.
Ha pedig nem tudsz a szemébe nézni, az az alárendeltségé.
Én is így voltam evvel.De megpróbáltam minél többet kibírni.Próbáld ki te is először olyan embereknél akik fontosak neked pl. barátok családtagok stb...
először próbáld ki h. kn 6-7 mp-t utána eggyel többet ehhez sok idő kell én két éve jöttem rá és kb tavaly tudtam megcsinálni.DE ez mindenkinél más. Az a lényeg h. arra gondolj: Megtudom csinálni!Meg tudom csinálni!
Hidd el sikerülni fog :)
Én néha nem tudok szemekbe nézni.
Vannak galád, kicsinyes, zöld szemek,
Melyekben nem loboghat semmi égi,
Melyekben hínár él és szenny remeg.
Szemek, melyektől kis gyerek koromban
Nehéz volt álmom s félős éjszakám,
Szemek, melyek e földi szép pokolban
Vígan ragyognak és bajt hozva rám.
Szemek, melyekben üzletek világa
Sárgásan ég és zöldesen lobog,
Melyektől fölriadnak álmodók.
Ó idegen szemek hideg parázsa,
Hadd nézzek napba, holdba részegen,
Melyek szüzek, tiszták, mint mély szemem!
-Juhász Gyula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!