Hogy találjam meg önmagam? = (
Figyelt kérdés
Mos kerültem egy új osztályba és egyszerűen nem tudom magam adni mivel nem tudom milyen vagyok.:/ Ők annyira komolytanalanok az egész osztály mindig hülyéskednek.Én meg inkább egy picit komolyabb vagyok. Ha megpróbálok komolytalan lenni akkor furcsán néznek rám.Hogyha meg komoly vagyok akkor meg nem tudok sehova se beilleszkedni.Az osztályba az összes lány jól elhülyül a fiúkkal.Én meg egyszerűen nem tudok.+ a legjobb barátnőm tetszik mindenkinek,aki szintén komolytalan.Én egyszerűen nem tudom mit tegyek segítsetek!!2010. nov. 12. 17:02
1/7 A kérdező kommentje:
Hiper érzékeny lány vagyok egyébként:/
2010. nov. 12. 17:03
2/7 anonim válasza:
ha tudod hogy komolyabb vagy a többieknél és érzékeny, akkor nem önmagad megtalálásával van a gond hiszen te pontosan tudod milyen is vagy. így viszont a kérdés értelmetlen, szóval mit szeretnél igazából elérni? olyan akarsz lenni mint ők, vagy jobb? esetleg te akarsz tetszeni minden fiúnak úgy mint a barátnőd?
3/7 A kérdező kommentje:
Nemm.Mondták a fiúk hogy szép vagyok,csak szerintem azzal van baj hogy én nem tudok úgy elpoénkodni az emberekkel ahogy ők egymással.Nem tudom kisebbség érzésem van állandóan és ezért nem tudok a fiúkkal beszélgetni.De mivan akkor hogyha mégse vagyok szép csak szivatnak.Mindig erre gondolok.Valójában fogalmam sincs hogy mi a sza*rt tegyek már. Szerintetek pszichológushoz forduljak vagy mit tegyek??
2010. nov. 12. 17:16
4/7 A kérdező kommentje:
Van rajtam túlsúly úgy 8 kg kb szerintetek a fogyás segítene ebben?
2010. nov. 12. 17:18
5/7 anonim válasza:
hát mondhatnám azt hogy tölts fel ide egy jobb fényképedet, mert itt biztos mindenki az igaz véleményt mondaná, de mivel aztírtad érzékeny vagy, nem tudom hogy fogadnád a durvább kommenteket. döntsd el.
6/7 A kérdező kommentje:
Na azért ne gondoljatok bányarémnek!:) nem vagyok ronda szerintem se. De azért az a túlsúly...hát szerintem nagyon csúnya és lehet hogy azért ilyenek velem.Nem tudom.Lefogyok aztán majd meglátom milesz.:/ Remélem tényleg ez a gond.
2010. nov. 12. 18:21
7/7 anonim válasza:
senkisem mondta hogy az a gond, lehet egyszerűen elhúzódsz, próbálj bekapcsolódni a beszélgetésekbe, ha valaki poénkodik, és ez a többieknek is tetszik, akkor teis fejezd ki a tetszésedet, akkor is ha nem tetszett. próbálj meg teis hozzászólni, hacsak annyiban is hogy megerősítesz valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!