Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelenthet az álmom,...

Mit jelenthet az álmom, illetve hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Álmodtam egy lányról, azt se tudtam hirtelen, hogy ki ő. Felébredtem, aztán rájöttem, hogy láttam én már ezt a lányt viszonylag régen. Sosem volt hozzá semmi közöm, azon kívül, hogy egy iskolába jártunk. (nem gondolkodtam még azon sem, hogy szép-e vagy sem). Elég komlpikáltan fogalmaztam meg, de a lényege, hogy halvány lila gőzöm sincs, hogy hogyan kerülhetett az álmomba, és hogy miért. És nem túlzok, ha azt mondom, hogy nem tudom ki ez a lány, azt leszámítva hogy láttam már. Annyit tudok, hogy irtózatosan szépnek láttam...
2010. nov. 9. 01:15
 1/4 anonim ***** válasza:
kanos lettél álmodban, wazzeg :D
2010. nov. 9. 02:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Vagy találkozni fogsz vele a közeljövőben vagy hírt hallasz róla.

Velem is történt ilyen, tapasztalatból mondom :)

De az is lehet, hogy egy régebbi iskolai fényképet nézegettél és rajt volt a lány/ de csak átsiklottál felette-ezért jelent meg az álmodban

2010. nov. 9. 04:45
 3/4 anonim válasza:

Talán ez a lány a tudatodra nincs komoly hatással,de a tudattalanodra annál inkább.Az álom nem logikus,de köze van a realitáshoz és gyakran olyan dolgokra világít rá amiket nem veszünk észre a tudatunkkal,de a psziché nem csak a tudatból áll, és nem csak azzal érzékelünk.Szóval lehet hogy ez a lány rád nagy hatást gyakorolt,csak nem úgy hogy te tudsz róla.Láthatsz talán benne valamit ami iszonyatosan megragad és ezt az álom azzal fejezi ki hogy nagyon szépnek láttad őt.

jelezheti azt is hogy találkozni fogsz vele.

2010. nov. 9. 15:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha valaki még valaha visszatéved ide, annak üzenem, hogy tényleg találkoztam vele...
2010. nov. 22. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!