Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan élitek meg a januári...

Hogyan élitek meg a januári hónapot általában?

Figyelt kérdés

#télies időjárás hozzá való hangulattal
jan. 19. 10:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Néha érdemes átmenni gyerekszerepbe, hogy az élet nehézségeit könnyebben viseljük. Jószándékból írtam.

Akkor olvass esténként valamilyen mesekönyvet! Vagy felnőtt színezőt vegyél és festegessél, színezzél! Meseterápia? Ilyen is létezik!

jan. 24. 08:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem szintén ugyanúgy telik, mint bármelyik hónap. Van, hogy egyhangú a nap, máskor pörgő. Az időjárás sem egyforma, így nem mondható, hogy minden nap szűrke. De utóbbiakkal sincs semmi probléma, hiszen akkor jó bekuckózni, olvasni, gamerkedni, filmet nézni. Sajnos, a mosogatás, mosás, takarítás bármilyen kinti időben idebent van elfoglaltságnak. ;)

10-es! Fel a fejjel! Mindig lehet sz.rabb, de rajtad múlik. Az öregedésben is vannak jó dolgok. Nagyon jó műfogsort tudnak már készíteni! A korod bélieket egyre kevésbé zavarja az átlagos külső, a pocak, a hurkák, a kopaszodás, a lógó mell.. A viagrának nincs keserű íze, főként, ha gyorsan veszed be. De megesik, nincs is rá szükséged, mert már nem él nemi életet veled a párod... ;)

Komolyra fordítva, ha van gyermeked, unokád, akkor könnyebben maradsz fiatal. Mindig akad jó indok, hogy újra játszhass egyikkel, másikkal gyermekjátékot. Nálunk pl. LEGO és társasjátékmániás mindenki a családban.

Akinek nincs gyermeke, mint több nő és férfi barátunknak, ők mentesülnek a hisztitől, az idegeskedéstől, van idejük és pénzük magukra és másokra. Amíg én 53 évesen háromszoros nagypapa vagyok, addig ők, társasági életet élnek, kirándulnak, társasjáték klubba járnak, bejárják a világot (én Bécsnél messzebb nem jutottam)...

Mindenki képes megtalálni a pozitívumot az életében. Aki keseregni akar, annak is meg van a lehetősége mindenféle indokot találni.

jan. 24. 20:17
 13/16 anonim válasza:
Mint az októbert
jan. 25. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Kicsit kezdek összezuhanni, ami téli, borús hónapokban jellemző rám...csak nehéz megküzdeni magammal...
jan. 26. 00:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Hat ne kuzdj magaddal

Mukodj egyutt magaddal

jan. 26. 08:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Most pl. nagyon gyönyörűen süt a nap. Mintha már tavasz lenne! :)
jan. 26. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!