Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért vagyok ma rosszindulatú?

Senior Séf kérdése:

Mért vagyok ma rosszindulatú?

Figyelt kérdés

Általában csak a segítőszándék vezényel erre az oldalra, de ma még a privát üzenetekre is csak kurtán-furcsán válaszoltam.

Az éjjel kialudtam magam, kicsit talán még többet is, mint kellett volna, bélrendszeri diszfunkciót sem tapasztalok, szóval nem értem, miért vagyok türelmetlen és morózus. Van ötletetek?

65F

dec. 29. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem megjött a mensid.
dec. 29. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert grammatikus diszfunkcióban szenvedsz. Ez egy kezelhető betegség, de oda kell figyelni rá. ("Mért", nem miért, "segítőszándék" egybeírva...) Semmi baj, mindenkinek szoktak lenni néha rossz napjai.:)
dec. 29. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hidegfront
dec. 29. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Mondasz valamit, 1-es. Ma már ismert tény, hogy a havi hormonális ciklus - noha jóval enyhébb formában - a férfiaknál is nyomon követhető.

Bocsi, ha sérti a szemedet, kedves 2-es. Segítőkészség akart lenni, csak valamiért nem az lett.

Köszi, kedves 3-as, erre nem gondoltam.

dec. 29. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is vagy rosszindulatú.
dec. 29. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Bal lábbal keltél,van ilyen.
dec. 29. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Az embereknek vannak olyan pillanataik amik miatt csak úgy egy nap rossz kedvük van. Ahogy az előttem lévő válaszoló, #6-os is írta bal lábbal ébredtél, elő fordul mindenkivel.
dec. 29. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Rossz napod van, ennyi..
tegnapelőtt 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!