Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A lányok mind ilyenek?

A lányok mind ilyenek?

Figyelt kérdés
A körülöttem lévö lányok mind azt mondják nekem,csak a szex érdekel engem.. Ez nem igaz! Mostanában a pénzük is kezdet érdekelni! (nekem is megkell élni valamiböl)
2010. nov. 7. 08:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Jó nagy f.szfej vagy te öcsém.
2010. nov. 7. 08:57
 2/16 A kérdező kommentje:
mert?
2010. nov. 7. 09:04
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Vicces vagy, csak épp eltévesztetted a témakört, egy kategóriával feljebb kellett volna beírjad ezt a komikus kérdést
2010. nov. 7. 09:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok!!!!
2010. nov. 7. 09:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól nyomod, a humor titka a kitartás, hogy elhitesd velünk, hogy komolyan gondolod, mert ez még nevetségesebbé tesz :-D

Grat

2010. nov. 7. 09:15
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem inkább szánalmas vagyok?
2010. nov. 7. 09:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
De, elég szánalmas is vagy.
2010. nov. 7. 09:35
 8/16 A kérdező kommentje:
na végre
2010. nov. 7. 09:36
 9/16 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, te tréfálkozó vagy, én pedig udvarias próbálok lenni :-D

Viccet félretéve, nem én mondom meg, hogy te milyen vagy. Ha viszont ez a kérdés tényleg igaz, akkor érdemes lenne elgondolkodni, hogy valóban mennyire értékes vagy éppen mennyire csapnivalóvá kezd vállni a személyiséged és természetesen a legfontosabb, hogy te milyennek ítéled meg magad. Létezik egy lelki- és egyben jellemi-tükör, amiben ha egy illetlen személyiséget látsz akkor érdemes volna visszafordulni azon az úton, amin jársz, mert valószínű, hogy nem a megfelelő ösvényen vagy.

Viszont ezt neked kell látnod és szerintem neked van annyi eszed ahoz, hogy lássad is azt amiről beszéltem.

Ha ez mégis egy poén volt akkor tekints el a középrészi szövegem felett

2010. nov. 7. 09:43
 10/16 A kérdező kommentje:

elegem lett a jó fiúságból

(gondolom igy már érthetö)

2010. nov. 7. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!