Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az egyik barátom barátnőm...

Az egyik barátom barátnőm írta nekem hogy olyan mintha nem is hozzájuk járnék tehát nem az 5. osztba hanem a 6.-ba hogy nyerjem el a hitüket hogy igenis őket szeretem és tényleg az 5. be járok?

Figyelt kérdés
Az egész úgy volt hogy ma kicsi incidensünk támadt a 6.al és én testi épségemet kockáztattam egy gyerekért de ezáltal már az osztályért mivel nálunk ha egy valaki balhézik mindenki balhézik!szal nyert ügyem volt a 6.al és még verekedés se volt! de nagyon felkapott lett ez a téma ezzel együtt én is! és ez az illető aki mondta az egyik barátjával kitalálták hogy én mintha a 6.hoz tartoznék! mert szünet előtti napon volt sütés és én néhány 6.-as fiúhoz mentem és azt mondta hogy ők még szóltak is én nem hallottam! na és ma mondta ez a lány hogy az egész osztálynak ez a véleménye rólam! érdekes módon még is úgy tekintenek rám mint a vezetőre.
2009. jan. 8. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Tulajdonképpen azért piszkálnak, mert egy gyereket/osztályodat megvédted? Vagy netán azért mert barátkozol velük? Én a felsőből mindenkivel barátkozom, de sajnos osztálytársaim elveszik tőlem őket. Tehát ha ez a baj veled, akkro mondd meg,hogy csak barátkozol... Meg hogy nem olyanok a hatodikosok, hogy elvennének onnan. Ha érthető voltam.
2009. jan. 8. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem tisztán, de ha vezéregyéniség vagy, akkor ne problémázz ezen.
2009. jan. 8. 18:45
 3/5 A kérdező kommentje:

hát igen szal a hatodik biztos nem vesz el de én viszont a 6.os környezetben nőttem fel mivel itt a mi utcánkban lakik a 6.odik egy része az egyik szembe szomszédom is meg bírom őket és ezt az osztályom rossz szemmel nézni és lehet vezértípus vagyok de hiába pedig én az osztályomnál minden osztálynál jobban bírom csak ezt be kéne bizonyítanom nem úgy hogy vissza lépek a 6.tól hanem valahogy máshogy de nem tudom o

hogy! :((((((

2009. jan. 8. 19:18
 4/5 anonim válasza:
Bocs hogy csak nem rég találtam meg ezt a honlapot... me én is 5.es vok de nekem az oszt társamnak is van nála nagyobb haverja meg nekem is van de az én osztályomba mindenkinek van nála nagyobb haverja aki oda jár a suliba úgy hogy má nem azé de az az oszt kissé furcsa...
2009. jan. 15. 21:11
 5/5 anonim válasza:
A napnál is világosabb vagy bejössz a lánynak vagy tényleg csak barát de mindenképpen féltékeny.
2010. júl. 8. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!