Mennyire gáz ha 15 éves fiú létemre elsírom magam a pókember 3 és a távkapcs végén? :S
van a pókembernek 3. része? hát az sz@r, a első rész az jó volt, a 2. gáz, nekem nagyon nem tetszett, tiszta hülyeség, az első ezerszer jobb
a távkapcsot már rég láttam, de a végére emlékszem, igen az szomorú volt, de kibírtam sírás nélkül, nem szoktam szinte soha sírni, ha más sír az nem gond, de ha én az szerintem gáz
semennyire sem gáz, ez van, ember vagy, megteheted attól, hogy még fiú vagy
de végül is ezeknek a filmek vége jó.. és egyáltalán nem szomorú ..
távkapcs úgy állítja be de utána.. meg nah..
am nem gáz de én ilyenek nem sirok.. azon szoktam néha hogy mikor kettesbe vagyok a lány barátommal.. és ölelgetem akkor el tudok érzékenyülni mert annyira szeretem
17/f
Még szép, hogy sírsz
Általában az ilyen filmek végén mindig megható jelenetnek lehetünk tanúi. Az, hogy sírt azt bizonyítja, hogy vannak érzéseid. Át tudod érezni a filmet bele tudod élni magad.
Én mondjuk a megható jeleneteknél alig bírom ki, hogy ne csorduljon ki 1-1 könny a szememböl.
pl. District 9 -nek a végén potyogtak a könnyeim. Pedig nemvagyok egy érzékeny lélek
Én is mindig sírok a megható jeleneteken, még akkor is amikor az öcsémmel nézem az oroszlánkirályt, és meghal a kicsi apja :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!