Kukáztál már életedben és ,ha igen akkor mien érzések,gondolatok fogtak el közben és utána esetleg ennek a tettnek mi lett a következménye rád nézve?
Kukázni=Más kukájából kivenni,lopni dolgokat.
Olyan dolgokat is leírhatsz a témával kapcsolatban ,amit nem említettem a kérdésben!
,, esetleg ennek a tettnek mi lett a következménye rád nézve"
Pl:Személyiség beli változás,szociálisan stb.
Én csak a saját kulcsomat kukaztam ki a szomszéd kukajabol, mert épp abba dobtam a szemetet (miénkbe már nem fért) és a kapu előtt vettem észre, hogy nincs meg a kulcsom. Persze észrevette a szomszéd és jót röhögött rajtam.
Tudom hogy a kérdés nem erre irányult.
Miért szorultal rá arra, hogy más kukajaban turkálj?
Volt már hogy "kukáztam", de nem a megélhetésem miatt,stb.
Nemrégiben volt a Lidlnek egy játéka, hogy minden vásárlás után kaptál egy sorsjegyet, amin vagy kisebb termék nyeremények voltak, vagy egy kód, amit feltöltve játszani lehetett a fődíjért.
A vásárlásunk után ahogy pakoltunk el a kasszák mögötti részen, ott láttam hogy egy csomó ilyen kódos sorsjegy volt eldobálva. Én meg úgy voltam vele, hogy ha nekik nem kellett, akkor majd én felhasználom a játékban és kiszedtem őket.
Persze ez nem úgy értendő hogy nyakig túrtam a kukában, de a felső részben lévőket amit elértem, minden problémázás nélkül kivettem...nem igazán érdekelt, hogy mit gondol aki látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!