Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartanak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak a férfiak a nőktől? Minden korban próbálják elnyomni őket, de miért? Miért tartja minden kor veszélyesnek és próbálja meg ellehetetleníteni őket? Vannak hullámvölgyek de a vége mindig az, hogy semmi értéke nem lesz egy nőneműnek.

Figyelt kérdés

ma 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Miért írsz így ki kérdést? Nem az összes férfi akarja elnyomni a nőket és nem mindegyik nő megy le kutyába férfiak miatt önszántukból.
ma 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Érdekes kérdés

Valószínűleg azért, mert a férfiakat könnyebb a hatalomnak manipulálni pl. háborúba

ma 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem a férfiak pontosan tudják, hogy a nők sokkal jobbak lennének náluk mindenben (MEGJEGYZÉS: NEM, NEM MINDEN NŐ MINDEN FÉRFINÁL, hanem általánosságban.), ezért igyekszenek inkább kordában tartani őket, meghamisítják a történelmet is és úgy adják el, hogy mindent a férfiak csináltak, a nők meg csak szültek, hogy azt higgyük, ez a normális.

Megjegyzem, szerintem nem normális ez a háborúskodás, de abszolút a férfiak generálják. Senki nem mondott még soha olyat, hogy “én aztán nem fogok egy férfit alkalmazni erre a feladatra”, és nem azért, mert azt gondoljuk, hogy egy férfi biztosan automatikusan ért a dologhoz, pontosan tudjuk, mennyi kókler balfsz van aki csak átbukdácsolt a mittomén szobafestő képzésen, hanem mert nem szempont, milyen nemű az illető. A férfiak meg mindenből egóharcot csinálnak, nehogy már egy nőről kiderüljön, hogy ért valamihez.

ma 11:23
 4/8 A kérdező kommentje:

A kérdésemhez csatolnám, hogy csak általánosítottam.

Tisztába vagyon azzal, hogy vannak bizonyos férfiak akik nem akarják elnyomni a nőket ahogy azzal is, hogy vannak bizonyos nők is akiket nem lehet vagy pont ők az elnyomók. De nem akartam ennyire mélyen belemenni, ugyanis nagyon szerteágazó ez az egész és nem akartam, hogy valaki magára vegye ezért is általánosítottam.

+Nem akarom itt a nőket szuper jó embernek kihozni a férfiakat pedig főgonosznak csak szerintem egy érdekes társadalmi kérdés amin mindenkinek lehet gondolkodni.

ma 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
A nők saját magukat nyomják el és degradálják le, azzal, hogy mindig a kényelemre törekszenek, és semmilyen kockázatot vagy komoly konfliktust nem mernek felvállalni. Ezért van az, hogy mindig csak a házimunkán akarnak osztozkodni a férfiakkal, a komoly problémákon, és megoldandó feladatokon sosem!
ma 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem a férfiak pontosan tudják, hogy a nők sokkal jobbak lennének náluk mindenben"

Na jól van, a vágyálmaidat meg a TÉNYEKET nem kéne keverni!

Minden tiszteletem a nőké, de a feltalálók (akik előbbre vitték az emberiséget 99 %-a férfi volt!)

Úristen, mikor tudnanak a nők felhúzni emeletes épületeket, úthálózatokat, hidakat, szabályozni folyókat, feltalálni és megalkotni űrhajókat, repülőgépeket, stb)???

Férfiak nélkül a nők valszeg még bogyókat gyűjtögetnének és fákon élnének, nehogy valami vadállat elkapja őket!

ma 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Túl sok Wonderwomant néztek! :D
ma 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
6# lehet hogy kevesebb mindent találtunk fel,de az hogy a férfiak úgy szeretnének tenni,mintha csak ők lennének fontosak,csak ők tennének hozza ehhez a bolygohoz, és a saját nárcisztikus istenkomplexusuk miatt a népesség felét szíve szerint egy állattal egyenértékűnek tartana . Hát ne haragudj... inkább elnek egy kevésbé fejlett világban békében de az ILYEN felfogasu férfiak nélkül..
ma 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!