Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 30 éves korom ellenére nagyon...

30 éves korom ellenére nagyon keveset éltem, ezért vagyok olyan, mint egy 18 éves?

Figyelt kérdés

nov. 12. 04:33
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Kinézetre vagy viselkedésre? Hogy érted a kérdést?
nov. 12. 05:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most 46 éves vagyok, és még mindig ugyanúgy élek, mint 18 évesen. Van aki sosem nő fel, ezt el kell fogadni. Én élvezem, nekem így jó. Annyi a szerencsém, hogy a néhány legjobb barát szintén örök gyerek maradt, tehát van kivel tolni a hülyeséget. Én inkább kiváltságosnak érzem magam, kivételesen szerencsésnek, hogy ezt megtehetem.
nov. 12. 06:30
 3/8 anonim válasza:
38%

Ez hülyeség.

Gondolom változtatni nem akarsz a dolgokon.

nov. 12. 06:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem buliztan, nem csajoztam sokat, alig láttam világot
nov. 12. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Akkor a mai naptól toljad neki
nov. 13. 03:11
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Élj most! Fiatal vagy még
nov. 14. 00:22
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Vannak, amiket adott korban célszerű végigélni. Ilyen a buli, haverok, fanta, vagy a szülővé válás, esetleg a divány ördöge státusz gyakorlása. :)

Ha ezek az idők elmúlnak, már olyan nehezen működnek ezek a dolgok. Nehezebb egy átbulizott éjszaka után reggel munkába menni, nehezebb éjszakánként 5x felkelni a síró kicsihez, a potencia is meg-megtorpan egy idő után, meg ugye 80 évesen a nagyszülő sem tud annyit adni az unokáknak, mint 60 évesen tehette volna.

Szerintem, ami elmúlt, az már nem jön vissza. Vége. Lehet eröltetni, de izzadtság szagú az egész. Lépj tovább, élj "korszerű" módon. :)

nov. 15. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
érzelmi intelligencia hiánya
nov. 17. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!