Hogyan erjem el, hogy az itthoni meg kulfoldi politika ne legyen ram ekkora hatassal?
Figyelt kérdés
Sajnos elegge magaba tud szivni az itthoni, a nemet meg az amerikai politika is. Aztan ha katok h mondjuk valaki veszít, jon 4 ev bizonytalansag, akkor nagyon magamba tudok roskadni. Most az USA valasztasok utan erzem igy, semmihez sincs kedvem, azt varom h ugorjunk elore eveket, hatha akkor normalis, nem populista vezetok lesznek. Tudom ezt nem lehet. Mit javasoltok?nov. 8. 16:49
11/11 anonim válasza:
Ha nem nézel TV-t és valamilyen AD blocker-t használsz. Lehet az a Brave, Ghostery, ReVanced app, NewPipe....
Egy a lényeg nagyságrendileg kevesebb politika fog eljutni hozzád.
Én is csak arról tudok ami a csapból is folyik. Pl orosz ukrán háború.
Ezenkívül kb semmi és ez engem nem is zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!