Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félelmektől hogy lehet megszab...

Félelmektől hogy lehet megszabadulni?

Figyelt kérdés
okt. 31. 02:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Pl azért nem csinalok semmit mert rettegek attol hogy nem sikerul és inkább bele se kezdek
okt. 31. 02:56
 2/5 anonim válasza:

Magadat korlátozod. Ez olyan, mintha a fejedben önvédelemből falakat húztál volna magad köré, hogy megvédjenek, ugyanakkor azok a falak elzárnak a további lehetőségektől.

Ahhoz, hogy el tudd engedni ezt kell egy fontos cél. Olyan cél, ami miatt megéri kitartanod.

Ha nem csinálsz semmit, akkor nem is hibázol. De ha nem hibázol, akkor nem tanulsz belőle.

nov. 2. 18:45
 3/5 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Énis ilyen vagyok! Feladok mindent mielőtt megpróbálnám...
nov. 3. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Aggódásrombolás módszere: Vedd a legrosszabb eshetőséget és tegyél meg mindent ellene!

Amúgy van egy félelemblokkoló gyógyszer. Azt beadják neked majd szembenézel a félelmeddel ami újra emlékként rögzül de már félelemérzet nem fog hozzá kapcsolódni így a félelmetes emlék felülíródik.

nov. 7. 17:13
 5/5 Paczalos István ***** válasza:
Szembenézel azokkal a félelmeiddel, amiket más ember nem tart félelmetesnek, és leküzdöd azt. Én féltem a magastól, sikerült leküzdenem, és ez által volt is jó pár ejtőernyős ugrásom is ez után
nov. 7. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!