Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nyernétek a lottón ti mit...

Ha nyernétek a lottón ti mit vennétek?

Figyelt kérdés
jelenleg 80 millkárol van szó
2010. nov. 4. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elutaznék jó messzire és ott egy normális méretű lakást és tennék félre pénzt egyetemre.
2010. nov. 6. 00:41
 12/14 A kérdező kommentje:

a kérdést nem írtam el mert csak e/1 személybe lehet kérdést kiírni sajnos de am az akartam volna ki írni ha ti nyernétek ti mit vennétek. 80 milla tényleg nem olyan sok

de én is egy olyan házat vennék minek minimális a rezsije meg egy 3-4 éves autót és egy céget csinálnék kbé ennyire lenne elég mondjátok el ti is mit csinálnátok

2010. nov. 6. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
autó,lakás,család,ruha,ékszerek,bulik, és tennék is félre...
2010. nov. 8. 18:20
 14/14 anonim ***** válasza:

2 házat, persze nem nagyot és semmi luxus nem lenne benne. Azért kettőt, mert nem akarok a részeg apámmal tovább együtt élni, legyen boldog egyedül és a piával.

Költeném még a betegségemre, járnék mindenféle kezelésre, kenceficéket vennék. (pikkelysömör)

21/L

2010. nov. 14. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!