Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen ember belül az, akin...

Milyen ember belül az, akin nagyon sok tetoválás van?

Figyelt kérdés
Kívülről félelmetesnek tűnik egy férfin a teljes felsőtest tetoválás. Nyakig motívumok, koponya, egyebek. De milyen lehet valójában? Ez már nem divat kérdése. Mit szeretne sugallni? Tényleg vad, vagy inkább ellentéte szerintetek?

#Teljes tetkó
aug. 27. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nem lehet megmondani.

Pl. az én barátom egy kigyúrt, kopasz, full szét tetovált ember, de kenyérre lehet kenni. Kedves, barátságos, fisszafogott és öbizalomhiányos.

aug. 27. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, akin akin nagyon sok tetoválás van!

Semmi mást nem lehet mondani róla.

aug. 27. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha tudod, a legtöbben NEM a divat (ilyen divat eleve nincs) miatt csináltatnak tetoválást, hanem mert nekik tetszik, jelent valamit vagy fontosnak érzik.
aug. 27. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még eddig nem is találkoztam olyan tetovált emberrel aki ne tűnt volna kedvesnek és ne tett volna jó benyomást.
aug. 27. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Belül pont ugyanolyan mint a többi: hús, vér, csontok.
aug. 27. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gyönyörű ember itt Kyo, japán metál énekes:

[link]

Az egy dolog, hogy milyen intenzív a színpadon, de, ha megnézel vele egy interjút, egyszerűen nem hiszed el, hogy milyen kedves, csendes, szerény ember.

szept. 20. 17:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Akkor a hozzászólások alapján inkább kedves,empatikus emberek. Lehet a tetoválás olyan maszkot helyettesít,ami a 'keménységet' szimbolizálja?

Mert ismerek kedves ,empatikus embereket, akiknek lehet van tetkójuk (kisebb, átlag helyen) de átlag emberke nem is tetováltatja be az egész testét.

szept. 25. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet általánosítani, mert mindenféle embernek lehet és van is tetoválása. Nyilván ha látnék egy horogkereszt tetkót vagy hasonlót az nem utalna jóra de szerencsére én még ilyet nem láttam. Mivel az emberi szabadság egyre jobban jellemző a világra, ahogy telik az idő, így tetováltatni is tud egyre több ember, hisz meri vállalni magát a tetkókkal. Én eddig tetováltakkal, csak világra nyitottabb, empatikusabb, művészibb, kreatívabb tipusú emberekkel találkoztam. Igaz, hogy nem a helyi bűnözőkkel szoktam bandázni, de azért nem élek burokban.
szept. 25. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

“keménységet szimbolizálja”

Bocs de ez hülyeség.

Ha mondjuk egy tulipánt tetováltat valaki vagy egy nyuszit az azért van mert “kemény” akar lenni ??

Egy koponya vagy hasonló esetén értem a gondolatmenetet de azok is tipikus tetkós motívumok. A tetoválás egy hétköznapi embernél esztétikai okokból jön létre (mert neki tetszik és kész!), ennyire egyszerű.

szept. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!