Bipoláris zavarral küzdő ember meg tud változni ha akar vagy lehetetlen, hogy kicsit is változzon?
Nem személyiségzavar, hangulatzavar. Mellé persze személyiségzavar is társulhat, társul is gyakran, de azért ne kevrrjük a dolgokat.
Milyen bipoláris? Ez egy ernyőfogalom, nagyon különböző emberek viselik ezt a címkét. És miben kellene változnia?
Ha nem mész egy pszichiáter közelébe sem, akkor senki nem mondja rád, hogy Bipoláris zavarod van.
Az egyszerű emberek nem beszélnek ilyen hülyeségeket.
Annyit megjegyeznék, hogy sok dolgot félrediagnosztizálnak és ráhúzzák a mezei szakik, hogy "bipoláris"...
Engem 25 évig félre diagnosztizáltak... Következő 5 évben pedig magamtól összeállt a teljes igazság, ami sokkal összetettebb, mélyebb dolog.
S igen nem lejetetlen változni, azaz neurológiai esetekben megtanulni helyén kezelni a dolgokat.
Ez olyan, hogy az introvertált is megtanul megfelelően kommunikálni stb. Ahogy jómagam is. Holott 96%os intro vagyok.
Sokan elsőre extronak gondolnak mára. Egyáltalán nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!