Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bipoláris zavarral küzdő...

Bipoláris zavarral küzdő ember meg tud változni ha akar vagy lehetetlen, hogy kicsit is változzon?

Figyelt kérdés
bipoláris zavar megváltozás lehetséges

aug. 19. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Miért ne változhatna? Abban csak segít az erre irányuló eltökélt szándék.
aug. 19. 18:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj ez egy személyiségzavar.
aug. 19. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Akkor meg is válaszoltad. Ez egy betegség vagy állapot, és nem kedv kérdése. Biztos nem viccből szabályozzák gyógyszerrel, hanem mert így tartható kordában a hangulatingadozás, egyedül nem megy.
aug. 19. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem személyiségzavar, hangulatzavar. Mellé persze személyiségzavar is társulhat, társul is gyakran, de azért ne kevrrjük a dolgokat.

Milyen bipoláris? Ez egy ernyőfogalom, nagyon különböző emberek viselik ezt a címkét. És miben kellene változnia?

aug. 19. 19:17
 5/11 A kérdező kommentje:
Körülbelül mindenben, hogy érdekelje valami ne csak saját maga, legyenek normális céljai stb.
aug. 19. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
A bipoláris személyiségzavarnak nem feltétlen velejárói a nárcizmus, vagy a motiváció és az empátia teljes hiánya. Utóbbiak másra utalnak, pszichopátia a neve. Annak a kezelése pedig nem egyszerű, de nem is lehetetlen.
aug. 19. 19:43
 7/11 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
85%

Ha nem mész egy pszichiáter közelébe sem, akkor senki nem mondja rád, hogy Bipoláris zavarod van.

Az egyszerű emberek nem beszélnek ilyen hülyeségeket.

aug. 19. 19:49
 8/11 A kérdező kommentje:
7-es nem is magamtól találtam ezt ki.
aug. 19. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Annyit megjegyeznék, hogy sok dolgot félrediagnosztizálnak és ráhúzzák a mezei szakik, hogy "bipoláris"...

Engem 25 évig félre diagnosztizáltak... Következő 5 évben pedig magamtól összeállt a teljes igazság, ami sokkal összetettebb, mélyebb dolog.

S igen nem lejetetlen változni, azaz neurológiai esetekben megtanulni helyén kezelni a dolgokat.

Ez olyan, hogy az introvertált is megtanul megfelelően kommunikálni stb. Ahogy jómagam is. Holott 96%os intro vagyok.

Sokan elsőre extronak gondolnak mára. Egyáltalán nem vagyok az.

aug. 19. 20:00
 10/11 anonim ***** válasza:
20%
A bipoláris az egy betegség. Semmi köze a személyiségedhez.
aug. 19. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!