Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szokjak le a trollkodás...

Hogyan szokjak le a trollkodásról, és az emberek "provokálásáról" ? Mi mást csináljak a gyk helyett ha nincs társaságom? Miért kellett így megszületnem? Gyk függő vagyok.

Figyelt kérdés
aug. 11. 22:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
akkor hova menjek?
aug. 12. 22:44
 12/14 anonim válasza:
82%

Hány éves vagy? Van munkád? Párod?

Mindig vannak ingyen programok, onkenteskedhetsz, vagy a társkereső appon beallitjatid hogy barátot keresel, ha jól tudom már olyan app is van ami kifejezetten erre jó.

aug. 12. 23:17
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Szeretnél nagyon megfelelni, de ez nem megy. A saját példámat tudom hozni: nem akarok nagyon megfelelni, mert akkor rosszul érzem magam, ráadásul azzal, hogy megfelelek semmit nem nyerek, mert ahogy látom ez nagyon keveseket érdekel. Az nem mindegy, hogy milyen jellegű provokációt és trollkodást csinálsz. Tényleg lehet jó az ilyesmi, mert kicsit megváltoztatja a környezeted gondolkodását.
aug. 22. 11:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Foglald le magad valami hasznossal, barátkozz élőben, járj társaságba, keress magadnak hobbit, dolgozz, végezz önkéntes munkát. Egyébként nem önmagában a GYK függősség a baj, mert ezt az oldalt is lehet normálisan használni, az a baj, hogy trollkodsz.
jan. 9. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!