Miért félek ennyire az emberektől?
Miért félek ennyire a középsikolától? Egyszerűen nem értem magamat. Annyira szerettem volna ide bekerülni, tényleg nagyon sokat készültem, de megrémültem. Félek az emberektől. Mármint, már lettek onnan barátaim, csak mégis félek. De nem tudom miért. Semmi okom nincsen rá, de láttam az osztálytársaimat, és nem voltak valami kedvesek, vagyis áhh nem tudom. De nagyon össze vagyok zavarodva és nem tudom mi lesz. Talán attól is félek hogy akiket megismertem összeismerkdenek másokkal és tökre egyedül maradok. Nem tudom mitől lehet hogy tényleg ennyire félek?
(16l)
Köszönöm, ha végigolvastad!
Mikor középsuliba mentem én is ugyanolyan voltam mint te most csak fiúban.
Nekem még rátett egy lapátra hogy a kollégiumtól is féltem.
1-2 hét tényleg rossz volt, de utána egyre jobb lett a kollégium meg a suli is, bár nem a legjobb osztályt kaptam.
Felesleges izgulni, pánikolni tapasztalatból mondom.
Sok sikert!
#6-os Még kiegészíteném annyival hogy első napon a suliban mindenki új volt, senkivel nem beszéltem beiratkozásnál. Szóval féltem az idegenektől, az új helytől. A kollégiumnál szintúgy egy szobatársamat sem láttam beiratkozásnál. És nagyon féltem az új emberektől, új társaságtól, új helytől, de szerencsére feleslegesen.
Mégegyszer sok sikert kívánok!
Mert a félelemtől félsz valójában. Az ember félelme nagy mértékben csökken ha a félelmének a tárgya láthatóvá válik. Addig viszont csak fél valamitől de nem tudja mitől.
Az aggódásrombolás legjobb módszere az hogy vedd a legrosszabb esetet és tegyél meg ellene mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!