Ez miért lehet velem?
Sziasztok.
Annyira szeretnék másképp viselkedni, de nem megy.
Pl félek mások véleményétől.
Mindig azt érzem hogy engem néznek, épp rólam beszélnek.
Sokkal kevesebbnek érzem magam a többi embertől.
Nem nagyon szeretek nagy társaságba menni, mert félek hogy nemtudok majd miről beszélgetni a többi emberrel.
Mindig is ilyen voltam.
De mostmar zavar.
Önbizalmam is a béke feneke alatt...
Esetleg valami jó könyvet tudtok ajánlani ami segíthet nekem?
Nekem is volt egy ilyen rövid időszakom.
Én ezt így csináltam:
0;Elkezdtem sportolni konkrétan súlyzózni.
1;Elkezdtem könyveket olvasni önfejlesztős ill önismereti könyveket is!(Emellett minden félét ,amit csak eltudsz képzelni!!!)
2;Elkezdtem meditálni
3;Filozofálni illetve ilyen jellegű tartalmakat fogyasztottam.
4;Mikor az edzéstől már lett önbizalmam akkor elkezdtem szórakozóhelyekre járni.Ott rengeteg barátságos embert ismertem meg illetve rengeteg élményt szereztem pl:koncertezéssel,disco stb.
kb ennyi.
Ha még eszembe jutt valami akkor leírom.
2-es
Vagyok
Péntekre új én című könyvet olvasd el.
A szerzőt Kevin Lemannak hívják.
Valószínűleg introvertált vagy, meg valószínűleg önbizalom hiányos is. Ezt persze lehet fejleszteni pl önfejlesztő könyvekkel (amikből egy csomót találhatsz az interneten. Azt is megpróbálhatod, hogy néha kilépsz a komfortzónádból pl, ha tegyük föl nagyon félsz attól, hogy másokkal beszélj (mint ahogy fent is írtad), akkor próbálkozz ezzel. Persze először úgy, hogy azért ne legyen rossz neked, ne legyen kényelmetlen. Szép lassan próbáld. először csak kisebb rársaságokba menj, és mondjuk szerezz 1-2 barátot. Utána, ha ez megy akkor mehetnek a nagyobb társaságok, több ember, de csak szép lassan. Ez egy hosszú, és elég nehéz folyamat. Nem fogsz ma még ilyen lenni, holnap pedig egy teljesen más ember. Ez nem egyről a kettőre megy, de persze, ha úgy érzed megy akkor feszekesd a határaid, nézd meg meddig bírod, de persze csak úgy, hogy se neked, se másnak ne legyen kénylmetlen, vagy rossz. Nekem pl sokszor gyomorgörcsöm volt dogáktól, és bevallom, néha még most is van. Tudom, hogy ez nem fog elmenni, de tehetek, és Te is tehetsz azért, hogy az ilyen helyzetekből a lehető legjobbat hozzuk ki.
Sok szerencsét a továbbiakhoz. Remélem sikerülni fog legyőzni a félelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!