Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha vissza mehetnél az időben...

Ha vissza mehetnél az időben és adhatnál magadnak néhány tanácsot a jövőd (jobb) alakulása érdekében mik lennének azok? (Többi Lent)

Figyelt kérdés
A nyilvánvalóakat:tanulj,fektess bitcoinba,lottószámok...hanyagoljuk.

júl. 9. 16:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne csesszem szét az egészségem.
júl. 10. 01:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Másik gimibe mentem volna, jobb lett volna
júl. 10. 07:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Bitcoint vettem volna tonnaszám.

Most az arcomm épp egy fullos kis picsa valagában lenne miközben egy másik rajtam lovagol a magán szigetemen lévő luxusvillámban...

júl. 11. 08:02
 4/10 A kérdező kommentje:

#3 remek ötlet! Pont ezt nem kérdeztem!

Mert nyilvánvaló.

júl. 11. 09:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Még magam sem tudom. Lényegében annyi hogy hasznosabb legyek. De hogy hogyan azt már nem tudom, mert annyira feleslegesnek érzem magam. Ha elpusztulnék, akkor lennék most a leghasznosabb. Teljesen felesleges vagyok.
júl. 11. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
5# Hán éves vagy? Fiú vagy lány? Miért érzed feleslegesnek magad? Szerinted ki nem felesleges?
júl. 11. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
35 éves férfi vagyok.
júl. 11. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért várod a halált és mi kéne ahhoz hogy megváltozzon a véleményed szerinted?
júl. 11. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem többet kellett volna magamra hallgatnom, és nem más befolyásolása szerint döntenem az életben. Szerintem ez fontos.
aug. 1. 09:41
 10/10 anonim ***** válasza:
"Ne menj el a második találkozóra. Halaszd el 3-4hónappal." - s nem ment volna tönkre 2 barátság egy hülye nő (ex) miatt, akivel gyászolta a szakítást egyik barátunk.
aug. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!