Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy zárjam le a múltam?

Hogy zárjam le a múltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Próbálok nagyon rövid lenni, a sztori a következő

Van egy kisfiam akinek az édesapjával már kisfiam születése után pár hónappal szét mentünk, de nem azért mert nem szerettem vagy ő nem szeretett, teljesen más oka volt... Hatalmas szerelem volt részéről és részemről is.. Családja hibája volt, sajnos nem tartott ki mellettünk.

Azóta házas és van egy másik gyermeke. Azt hozzá tenném, hogy amikor elhagyott nem igazán rázott meg a dolog, úgy gondolom, hogy fel sem fogtam vagy nem tudom de nem éreztem semmi nagy fájdalmat csak haragot. A fiúnkat elszokta vinni 2 hetente, de mivel a feleség nem engedi nem is köszönhet, a gyerekről sem tudok vele beszélni csak akkor ha dolgozik és épp akkor hívom fel.

Na de pár hónapja előjött rajtam a szorongás, néha pánik.. próbálom visszavezetni a gondolataimat, hogy mi okozhatja de még pontosan nem jöttem rá, kértem segítséget (kineziologus), ahol ő rá is tapintott erre, hogy ő az, akit nem tudok elengedni.. na most lehetséges az, hogy nem gyászoltam meg az egészet és ez most jön ki rajtam? Nem tudok róla sírás nélkül beszélni, régen ez nem okozott gondot..

Azt tudni kell, hogy a felesége miatt ellenséges velem, a telefont csak úgy veheti fel ha kihangositja, vagy a felesége is bele beszél, ha smst írok neki a gyerekkel kapcsolatban akkor a felesége válaszol, köszönni nem köszönhet és a gyereket nem hozhatja haza egyedül és el sem viheti, nehogy kontaktba kerüljünk. Ami még fontos, 2 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy ott hagyta a feleségét és a gyereket és jött hatalmas csokrokkal, bocsánatot kért, hogy élete nagy hibáját követte el amikor elhagYott minket stbstb.. és a felesége elkezdte fenyegetni mindenféle hitellel és hogy soha nem hagY nekünk békét stb és emiatt úgy döntöttem hogy nekem ez nem kell.. egy kis idő múlva vissza ment hozzá, mert én nem bekultem ki vele és nem akart újra egyedül maradni.. de nem szereti a feleségét, teljesen más okból lett a felesége. Talán nem dolgoztam ezt fel, néha úgy érzem, hogy nem is a jelenben vagyok mintha nem is én lennék csak kívülről nézném a dolgokat.. néha meg nagyon jól érzem magam, ha nem gondolok rá 😔

jún. 25. 13:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Nagyon röviden foglaltam össze, rengeteg rossz dolgot tettek velem.. köztük a felesége nagyon sokáig nyilvánosan rólam írt ki dolgokat a social média felületekre, ott alázott és privát üzeneteket is szokott írni, ahol porig alázott és gusztustalan dolgokat írt..
jún. 25. 13:35
 2/10 Noren1989 ***** válasza:

A nőt màr rég feljelentettem volna a jó hírnév megsértéséért.

A férfi szàmomra érthetetlen módon papucs lett az új nő mellett.

3, neked jelenleg gondolom nincs pàrod, nem is tudsz ismerkedni...

jún. 26. 03:03
 3/10 A kérdező kommentje:
De van kapcsolatom, ami épp most csúszik szét úgy érzem, pont emiatt.
jún. 26. 06:29
 4/10 anonim válasza:
66%

Ha jól működött volna a kapcsolat, nem mentetek volna szét, pláne nem ha gyerek is van a képben.

Korábban a családja rángatta madzagon, most a felesége. Ha igazán szabadulni akart volna tőle, akkor azutàn hogy elutasítottad, inkább egyedül maradt volna minthogy azzal a hárpiával.

Gondolj a gyermekedre is, biztos egy ilyen könnyen befolyásolható párt akarsz magad mellé? Ilyen példaképet szánsz neki? Te megtudnál még benne bízni úgy mint régen, hogy nem hagy el?

A legjobb lenne ha picit összerendeznéd a gondolataidat, hogy pontosan mit is érzel/szeretnél az exedtől.

A másik pedig, hogy mit érzel és hogy szeretnél-e közös jövőt a mostani pároddal.

Minden jót kívánok!

jún. 27. 22:26
 5/10 A kérdező kommentje:
A mostani párom elég nárcisztikus fajta, teljesen leamortizálódtam mellette lelkileg. Mindig egy jó kedvű, határozott nő voltam, önbizalmam is volt. Ezeknek most épp az ellenkezője van, de mikor elhatározom magam, hogy elhagyom, hogy jobb legyen akkor megérzi és egyből olyan irányt vesz, mintha az élete múlna rajta, hogy elhagyom vagy sem. Tudom, hogy nem fog változni, mégis mindig visszalépek amikor már szakítanék. Azt is tudom, hogy a helyzetet csak én oldhatom meg, de jól jött/jön egy két tanács vagy biztatás. 😊
jún. 28. 07:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként közeli családtagja fenyegette lelkileg a volt páromat, hogy öngyilkos lesz és hasonlók, ha őt ott hagyja és elköltözik velem...
jún. 28. 07:03
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
Hàt figyelj, a mostani pàrodat kb azonnal kidobnàm. Fenyegetés, zsarolàs...??
jún. 28. 07:25
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

1. Én beolvasnék a párodnak. Mi az hogy nem köszönhet??? Alapvető udvariassági norma. Valószínűleg a gyerekedet is utálja és ő ezt megérzi. Kell ez a gyerekednek?

2. Visszagondolva az 1 es pontra... A volt párod egy akaratgyenge jellemtelen szar alak!!! Mi az hogy mások fenyegetik és meg akarják szabni hogy élje a magánéletét?! Az ember a nagy szerelmét nem hagyja csak úgy ott. A Rómeó és Júlia milyen véget érne egy olyan alakkal mint a volt párod?

3. A jelenlegi párod egy mérgező kapcsolatot ad neked. Tényleg erre van szükséged? Aki nárcisztikus az nyomorítson meg mást a problémájával de ne engem! Nekem ez a felfogásom.

4. Nem ismerlek téged. Nem tudom te mit tettél mik a hibáid. Gondolom a többi szereplő meg rád mondana mindent és ők lennének az ártatlanok. Ha magadba nézel és magadban is találsz hibát az alapja lehet esetleg egy párbeszédnek de akkor is ki kell állnod magadért!

júl. 7. 05:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Utolsó, az egyes pontot nem igazán értem, miért olvasnál be a páromnak? És miért utálná a gyermekemet? Nem ő nem engedi, hogy ne köszönjek, hanem a volt párom felesége nem engedi, hogy nekem köszönjön az exem...

A párom nem utálja a gyermekem, hatalmas szerelem van köztük évek óta 😊 tehát ezzel nincs gond...

A többi pontot értem és köszönöm a tanácsot/véleményt 😊

júl. 11. 17:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A volt párodnak olvasnék be. Hogy engedhet ilyen elnyomó kicsinyes szarrágó enbernek hogy megtiltsa a köszönést!? Ennyire jellemtelen szar alak a volt párod hogy ilyent meg lehet neki tiltani?! Vagy nem képes a sarkára állni vagy szerinte ez így rendben van de akkor ő is eléggé hitvány ember lehet. Taszítanak az ilyenek!
júl. 11. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!