Mi legyen az utolsó lépés?
A lényeg az, hogy 18 éves végzős fiú vagyok, és eddig mindig az a tipikus mindig otthonülős ember voltam. se partyk be összejövetelek semmi... így tulajdonképpen nem is lett túl sok barátom, haverom akikkel eljárhatnék.
... mikor rájöttem, hogy nekem ez így nem lesz jó hosszútávon, elkezdtem megváltozni... kb 1 év alatt teljes változáson estem át... külsőleg és belsőleg egyaránt. többen mondták már, hogyan teljesen más lett a személyiségem... na ez eddig oké, csakhogy sajnos az megmaradt, hogy itthon ülök mindig, és nem önszántamból...
Oké hogy megváltoztam, de ettől még mindig nincsenek ilyen barátaim, haverjaim akikkel eljárhatnék partyzni. Egyértelműen több ismerősöm lett, de max köszönő viszonyban vagyok velük. és akárhogy is van, hétvégenként rájövök, hogy még mindig egyedül vagyok!
...mit tegyek, hogy észrevegyenek?? Mit csináljak????
a legnagyobb gond éppen ez, hogy ez egy olyan osztály, ahol nincs ilyen ember, kivel eljárhatnék. néha elmegyünk moziba 1-2 havonta de ennyi. és ők olyanok, hogy hát inkább nincs kedvem semmihez, meg jajj de fáradt vagyok nem megyek sehova stb stb.
aztán van egy másik réteg, akik eljárnak, viszont oda én nem szeretnék tartozni... nem az én stílusom... (egyrészről a zenei ízlésük teljesen más, másrészről túl komolyak nekem... néha néha összejövünk velük is, de nagyon ritkán..)
akikkel szívesen eljárnák azok másik osztályba járnak, fiatalabbak is, ezért nem tudom, hogyan tudnék oda beilleszkedni, vagy mégis hogyan érhetném el, hogy észrevegyenek...
... és ugyebár hamarosan ballagok, de ezalatt a 4 év alatt még nem is "éltem"
tudom kicsit későn kapcsoltam :\
Ezen ne aggódj!
Majd az egyetemen lesznek új ismerőseid, akik rögtön az új éneddel fognak megismerkedni. Velük majd eljárhatsz bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!