Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akkor mégsem csak kamasz...

Akkor mégsem csak kamasz dolog ez ugyebár?

Figyelt kérdés
Üres vagyok, idővel csak érzéketlenebb lettem. 15 évesen letudták annyival hogy minden tini így érez meg így akar különleges lenni. Ahogy 19 évesen is, most 24 vagyok és ugyanúgy üres és érzéketlen vagyok. Akkor hogy van ez?
jún. 21. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálad sokáig tart a kamaszkor. Vagy csak nem tudod, mi a normális érzelemvilág.
jún. 21. 21:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Szubjektív hogy mi a normális.
jún. 21. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha szerinted nem normális, akkor keress fel egy pszichiátert
jún. 21. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanez vagyok 32 évesen, de én nem érzem érzéketlenségnek, hanem őszintén realistának. Nem az én bajom, hogy manapság mindenki besértődik minden szirszaron. Nincs veled semmi gond.
jún. 21. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Pszichopátiának nevezik. Segítek a fogalom értelmezésében: nem tanul a hibáiból, nem szeret (legfeljebb önmagát) és egoista, a szubjektív és tetszőleges céljai elérése érdekében bármire képes. Rendkívül intelligens és manipulatív.
jún. 22. 21:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem ilyen egyszerű megállapítani.
jún. 25. 03:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem rólad állapítottam meg, hanem a pszichopátia általános fogalmát fejtettem ki.
jún. 26. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!