Hogyan válhatok szociopatává?
Egy csomó olyan ember van körülöttem, akik teljesen leszívnak időnként, és nagyon toxikusak tudnak lenni.
Mégis én érzek bűntudatot, ha miután órákig nem írt vissza pedig a válasza fontos lett volna, aztán órákkal később, amikor mar mindegy, írok neki, h akkor mindegy, hagyjad, akkor neki áll följebb. Meg jön azzal, hogy ,,jaj, mert én nem lógok egesz nap a telomon"
(mikozben maskor meg azonnal valaszol)
Nem neki kéne visszábbvennie egy kicsit? Miért én érzek ilyenkor buntudatot?
És ez csak egy példa volt.
Játszák a jó barátot, aztan egy ilyen eset után nekem esnek és jó esetben szoba se allnak velem.
És az ilyen esetek 90%-ában ők a hibásak, mégis engem hibaztatnak, és el is érik vele a céljukat. Nagyon rosszul tudom érezni magam az ilyenek miatt.
Ezt akarom kirakni az életemből azzal, hogy szociopatává válok és így nem érzek majd buntudatot
Szóval elgáncsoltak, ezért be akarsz ugrani a vonat alá, hogy levágja a lábadat, hiszen úgy többé nem tudnak majd elgáncsolni. Jó kis terv.
Szociopatának születni kell, aztán bizonyos környezeti tényezők hatására a rendellenesség kiteljesedik.
Elég ha tudatosítod magadban, hogy nem kell balekként viselkedned, akkor sem ha mások annak néznek. A toxikus embereket egyszerűen kerülni kell, megszakítani velük a kapcsolatot, vagy a helyükön kezelni őket. Aki nem viselkedik jóbarátként, az nem jóbarát, ennyi.
Még nem netezel eleget (szabadidődben!) ,
TL.... > így arra felé haladsz (szerintem).
Állandón lefele hajtott fej, felsőtest (tükröződés kerülésére (mobil teló, tábla....) gerincferdülés rögzüléséhez is vezethet.
A válasz egyik fele megvan.
Bűntudat? hm... ehezz valami pap, tisztelete, rabi kéne, nem?
Talán ha jó helyen vered be a fejed, megsérül az a terület, rosszabb esetben hülye leszel/maradsz egész életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!