Társfüggő vagyok?? Vagy ennyire szerethiányos??
34 éves vagyok nő. Túl vagyok egy 9 éves kapcsolaton, ami nagy veszekedéssel lett vége. Nem is keressük egymást. Nem is szeretném lényegébe hogy keressen. Azóta fent vagyok egy tarskeresőn. Majdnem bele mentem egy alkalmi kapcsolatba mert teszett a srác. Ő csak alkalmit akart, aztán komolyat, utána semmit végül, utána megint szexet. De mondtam hogy ez nálam nem igy megy. Azóta pár szót váltottunk. Semleges témáról. Ezt a srácot nem tudom kiverni a fejemből. Mimdig nézem hogy fent van e a facen. Mostanában megint nézegeti a napi képeimet.
Van egy srác akivel 2szer randiztunk. Csók, simogatás, ölelkezés és sok beszélgetés éstörtént. Utcán kézen fogva sétáltunk. De ha nem ir este, akkor bepánikolok. Vágyom egy normális pasira akivel családot szeretnék alapitani. Valakihez tartozni. Vágyakozva nézem hogy sok csaj milyen hosszú kapcsolatba vannak és gyerekük vannak. Szüleim egymás után halltak meg nem rég. Betegek voltak. Lehet hogy ez is hozzákapcsolodik a lelkivilágomhoz.
Sok pasinak kellenél komoly kapcsolatra csak nem mindegy hogy milyen személyiséged van. Ismeretlenül nekem is csak simogatás, csókok és egy nagy szeretkezés kéne tőled mert valószínűleg erre tökéletesen alkalmas lennél, de hogy családalapításra is az lennél az erősen kérdéses. Az sokkal nagyobb elköteleződés.
A szexnek pedig működnie kell. Ha oda lenne érted le sem tudnád vakarni.
Jó eséllyel van örökséged és sebezhető vagy. Emiatt inkább azon aggódnék nehogy kihasználja ezt egy ingyenélő selyemfiú...
Szerintem a szex alap. Kötelezettségek nélkül is jó és segít feloldani a gátlásokat akivel együtt voltál egész éjjel azzal már nem fogsz zavarodottan ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!