Hogyan változtassak hatékonyabban a szégyenlősségemen?
Figyelt kérdés
Egyébként tudni kell rólam hogy eleve nagyon szégyenlős vagyok, de ez az htóbbi pár évben változott, viszont még mindig zavaró. Most táncolok 1 éve (szeptember óta, hiphop csapatban). Év eleje óta sokat fejlődtem tánc és szégyenlősség terén is, viszont amikor mások néznek tánc közben akkor rettenetesen zavarba tudok jönni de annyira, hogy lefagyok teljesen és ez olyan gáz! Amikor egyedül táncolok és nem néz senki akkor esküszöm nagyon jó vagyok. Szerintetek hogyan győzzem ezt le?máj. 30. 19:22
1/2 anonim válasza:
Úgy, hogy őszintén átadod magad az érzésnek. Go with the flow! El kell engedned a saját magad által magaddal szemben támasztott elvárásokat. Csak élvezd, táncolj, éld ki magad, ennyire egyszerű.
2/2 anonim válasza:
Hadd nézzelek meg képen! Ha azt a fóbiát legyőzöd, sokkal előbbre lennél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!