Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez nem érdekes? (Kérdésed túl...

Ez nem érdekes? (Kérdésed túl rövid

Figyelt kérdés

Most beszélek egy lánnyal én ilyen vicces személy vagyok :D Szeretek viccelődni...

De tudok komoly lenni. Pl: Barátnőm a komolyságom szereti és utálja ha előhozom a vicces fejet.

De ez a lány akivel beszélek viccelődtem azt gondoltam totáál hülyének néz..

És egyszer csak írja

"naon jófej vagy^^"

Ez jól esett mert,van (nem sűrűn) hogy barátnőm leszúr (nem szószerint :D) hogy legyek normális..

Ennyire meg tudok szinte felelni mindenkinek??

Eltudom találni a kettőt ( DR.Komoly lány) (DR.vicc lány)

2010. okt. 29. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De... Ez baromi érdekes.
2010. okt. 29. 14:56
 2/9 A kérdező kommentje:
ugyeee????? xd
2010. okt. 29. 15:07
 3/9 anonim válasza:
Soha ne akarj mindenkinek megfelelni! Lehetetlen küldetés.
2010. okt. 29. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Az egyik legfontosabb dolog,amit meg kell tanulnunk az életben,hogy egyetlen egy embernek kell megfelelnünk:önmagunknak.Ha önmagunknak megfelelünk akkor jól fogjuk érezni magunkat a bőrünkben,boldogok leszünk.

Az ember személyisége pedig rengeteg tulajdonság keveredéséből alakul ki.

Én is imádok viccelődni,sokat nevetek,mosolygok,de amikor kell tudok komolyan,éretten,felelőségteljesen gondolkodni,beszélgetni!

Ez így nagyon jó.Mindig az adott szituációnak és témának megfelelően válogatom meg a szavaimat és adom elő a mondókámat,így nincs olyan problémám,hogy valaki hülyének nézne!:D

15L

2010. okt. 29. 17:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát de ma derült ki hogy az a barátnőm akiről beszéltem hülyének tart!! Mert nevetek...

Pedig vele mindig megtalálom a hangot,ezért nem is értem :(

2010. okt. 29. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:

mi a barátnőmmel nyilvánosan válaljuk h hülyék vunk sőt 1mást is lehülyézzük. persze vannak olyanok amikor vmilyen hülye poént mond (ami 1általán nem vicces) és kicsit bunkó vok vele, sajnos csak utána (amikor már nem vok bunkó) jut eszembe h milyen voltam.

ja és tényleg furcsa h ilyen jól tudsz ˝alkalmazkodni˝ mindenkihez. bárcsak én is ilyen lennék és amikor rám jön a röhögő görcs simán letudnék állni a nevetéssel.

2010. okt. 29. 23:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen,sokszor próbálom vissza tartani ha a másik barátnőmmel vagyok a röhögő görcsöt..

Néha nem sikerül de én mindig meghallgatom és ha tudok tanácsot is adok..

Fiúkról együtt beszélünk... Én megértem vigasztalom..

És ezt nem úgy kell elképzelni hogy mindig.. De tényleg megértem hogy vele máshogy kell.. Nem is panaszkodom :(

2010. okt. 30. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Béna alak vagy...
2010. okt. 31. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez nem érdekes. Ha meg akarsz valakinek felelni az a vég kezdete. Mindig légy önmagad! Törekedj a tökéletességre, de ne veszítsd el a személyiséged, mert az nagyon rossz.

Tapasztalatból mondom.

2010. okt. 31. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!