Az normális ha 16 évesen barbiezni akarok?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, nyelvet tanulok, középsulis vagyok, vannak barátaim stb. de nagyon szeretnék barbie babákkal játszani. Szívesen vennék egy hatalmas barbie álomházat, kiegészítőket, ruhákat, és vagy 10-15 babát. Azt még hozzátenném, hogy nem volt túl jó gyerekkorom. Ha barbie babáznék, akkor lehet hogy jót tenne. Lehet hogy könnyebben feldolgoznám a traumáimat, és visszakapnék a gyerekkoromból egy darabot. Nem tudom hogy jól fogalmaztam-e, de az a lényeg, hogy lehet hogy jót tenne, viszont, szerintem már túl idős vagyok hozzá. Az én korosztályom már nem csinálja ezt.
Szerintetek ez normális? Tényleg jó lenne ha barbie babáznék? Mi a véleményetek?
2024. máj. 23. 18:00
12/13 anonim válasza:
Barbie egy jatekbaba, nincs nemi szerve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!