Hangokat hallok, mondatokat a fejembe, mennyire baj?
Figyelt kérdés
Ezek a hangok nem annyira durvak, kb 3 hete kezdodtek, annyi a lenyeg hogy barmikor amikor egy csaladtagommal beszelek akit nagyon szeretek (pl. Mamam vagy anyum) olyan mondatok szolalnak meg a fejembe, hogy “barcsak meghalna”, vagy “barcsak ….” Es utana eszhezkapok altalaban valamit csinalok(megutom magam, vagy megcsipem) hogy eszembe juttassam, ilyeneket nem kene gondolni. De igazabol tudom, hogy ezeket a mondatokat en nem gondolom komolyan, olyan mintha valaki/valami mondana helyettem. Kerlek segitsetek, ez betegseg vagy fordulnom kene valakihez segitsegert?2024. máj. 13. 19:40
1/8 anonim válasza:
Nagy baj, keress fel valami pszichológust. Kezeltesd, mert így is van elég beteg pszichopata ember a világon, egyre több sajnos és nem hiányzik még egy. Főleg ha már felismerted, hogy ez nem oké.
Nem hiányzik senkinek, hogy neadj isten bánts valakit vagy magad mert nem teszel ellene.
2/8 anonim válasza:
Kérj védelmet Mihály arkangyaltól.
3/8 anonim válasza:
*szerintem lehet,hogy valami nemjó entitás környékez téged.
5/8 A kérdező kommentje:
En se ertek hozza, ebbe egyformak vagyunk
2024. máj. 13. 20:01
6/8 Senior Séf válasza:
Amiket tapasztalsz, azt a felborult bélflóra okozza. Sürgősen tedd rendbe az étrendedet, mert itt nem fog megállni a történet.
7/8 anonim válasza:
Szerintem a pszichiáter okozza, így akarja elérni, hogy befeküdj egy kis gyógyszerbeállításra.
8/8 anonim válasza:
Hozzám is beszélt egy ideig, viszont miután már én beszéltem hozzá, abba hagyta. Valószínűleg rájött, hogy milyen idegesítő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!