Nem hiszek már az igaz barátságban se a szerelemben nem hiszek! valaki aki ugyan ezt érzi?
24F éves vagyok! Éveken keresztül mindig barátságos voltam, kedves, megértő, segítőkész, jószívű, figyelmes, és naiv,de már betelt a pohár! Lelkileg megsérültem ami azt jelenti hogy ,gyanakodok nem tudok nyitott lenni az emberek féle még ha akarom is nem megy ennyi éven keresztül végképp! nem tudok már bízni se végképp.
A házamban olyanok vannak akik csak ,magukkal vannak el foglalva, kihasználják az embert, kétszínű beképzeltek is vannak mi felénk , a házamban legtöbb fiatalság ilyen, én mindent megtettem. Házamban már nemis ismerkedek, így hát soha nem voltak barátaim se párkapcsolatom egy lányval. Többet nem írom le magamról felesleges. Aki hasonló helyzetben volt ,meg van most is írjatok honlapon vagy privátban. Előre bocsánat hogy hibásan írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!