Ezek arra utalnak hogy szép lány vagyok?
Egyszerűen nem tudom el dönteni hogy ezeket miért csinálják de most le irom hátha nektek van véleményetek róla.
A fiúk igazából mindig közelednek hozzám, próbálják magukra felhívni a figyelmet viszont nem tudom hogy miért teszik ezt, azért mert ronda vagyok vagy szép. Nem tudom el dönteni.
Sokat mosolyognak rám, bámulnak, flörtölgetnek,volt hogy követtek egy plázában, de ezek a fiúk elég jól néznek ki akik ezeket csinálják és azért nem értem. Egyébként nem öltözök kurvásan, szolid elegánsan öltözök. Egyszerűen az utcán mindig a seggembe jönnek nagyon idegesítő. Mindig menőznek, kerülgetnek biciklivel, vagy csak szimplán a viselkedésük azt sugallja.
Azért tettem fel a kérdést mert nem tudom eldönteni hogy ez nekik természetes vagy azért nem minden lánnyal csinálják ezt..
Ha van egy szép lány, akkor a fiúk megközelítik. ha a lány észre veszi őket és van egy kis fantáziája, akkor bedobja a nem nyelvi jeleket. Szépen sorjában szavak nélkül beszél a lány a fiúnak arról, hogy jól csinálja-e amit csinál vagy nem. A fiúnak pedig, ha komolyan a szándékai előbb vagy utóbb randira kell hívnia a lányt.
Erről szól az élet picur! A kisbabák pedig már gondolatban ott megszületnek, igaz a valóságban csak évek múlva születnek majd meg.
Viszont a leírtak alapján éjszaka egyedűl ne nagyon mászkáljál. Mert egy éjszakai kanos részeg férfi lehet nem vár a nem nyelvi jelekre, a nyelvi jelekből meg nem ért semmit. Ezt csak jó tanácsként mondom. Járj a fényben és a tömegben inkább. inkább bámúljanak több százan a világosságban, mint hogy csak egy vegyen észre a sötétségben.
Viszont a sok hülyéből érdemes kiválogatnod a legkevésbé hülyébbet. Ez a kemény feladata van a lányoknak. Válassz bölcsen!
36/f -(vénkecseke)
Igen, valószínűleg azt
Bevallom őszintén, hogy ha én csajokat akarok bámulni, elmegyek abból a városból ahol lakom, hogy ne találkozzak velük többet. Székesfehérvárra járok bámészkodni, és ott sok nagyonszép lány van egyedül, akik körül látom hogy lebzselnek meg bámulnak a fiúk. Aki nem tetszik, azt nem nézem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!