Ha jól tudom Eutanáziát nem lehet vègre hajtani Magyarországon. Vagyis az aktív Eutanáziát nem viszont a passzívat igen. Hogyan zajlik ez a folyamat?
A passzív eutanázia azt jelenti, hogy kérésére hagyják meghalni. A gondod nem halálos, így nincs is mit tenni.
Amiket leírsz, azok nem is súlyos mentális zavarok. Rengeteg olyan ember van, aki zárkózott, magányos, nem tudja elérni a céljaimat.
Itt vagyok például én. Lassan 67 éves leszek. Családom soha nem volt. De testi okai is vannak az egyedüllétemnek. Nők szemében alacsony vagyok a 172 centimmel, és görbe a hátam, beesett a mellkasom. Pupos mondják. Ez nem az, de elhiszem, hogy nem vonzó.
Életem első felében azzal múlattam az időt, hogy sajnáltam magam. Sehova nem mentem. Aztán - hogy miért és hogyan - elkezdtem gyalogtúrázni egyesületben, majd kerékpár túrázni. Sok ismerőst szereztem közben.
Igaz, családot nem. De nem érzem szükségét a gyors végemnek. Szüleim 80 felett mentek el, és az ő szüleik is. Tehát genetikailag adott a hosszú élet. 100-ra tervezek.
"a szüleim èlnek ès ezèrt nem adom fel az èletemet sem de nem tudok már evvel èlni"
Még te is élsz!! És minden jó lehet, ha nyitsz, mint a 2-es válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!