Miért vagyok folyton elégedetlen önmagammal?
Ahogy visszanézek az egész életemre azt látom, hogy mindig elégedetlen vagyok/voltam önmagammal. Pedig ép ésszel felfogom, hogy nincs velem semmi gond. Nem vagyok alacsony, kövér. Nincs se testi, se szellemi fogyatékosságom. Átlagos testalkatú vagyok, sportolok, inkább helyes vagyok, mint nem. Van végzettségem, beszélek nyelvet, van stabil állásom multinál és vannak baráti társaságaim is.
Valahogy mindig az volt, hogy hajszoltam valamit és az ami volt sosem volt elég. Majd ha meglesz a diploma... majd ha meglesz a jó állás... majd ha meglesz a saját lakás stb. És amint meglett mindig lett új cél. Szinte meg sem ünneplem a dolgokat, hanem keresem a következő lépcsőfokot, amit persze nem mindig sikerül megugrani és akkor a csalódás beüt.
Az elmúlt 1 évben sokat javultam azért. Rendszeresen sportolok, leálltam a gémeléssel és jobb is a mentális állapotom. Szuicid gondolataim nincsenek és már nem beszélek magammal minősíthetetlenül. Ez előrelépés. De valahogy még mindig nem az igazi. Ismerőseim kevesebb sikerrel, kevesebb jó adottsággal boldogabbak mint én. Nem értem mi hiányzik. 27/F
Tudod mi hiányzik nekem a felsorolásból?az hogy
-van párom,társam.
Ismerek egy hozzád hasonló embert. Kedves barátunk is ilyen.
Ő abban talált örömöt, hogy minden ötletet, célt igyekszik elérni, teljesíteni.
Nem lehet, hogy azért nem érzel közben elégedettséget, mert túl könnyű volt a célod?
Az is lapos tud lenni.
Vágj bele kihívással rendelkező dolgokba, amik tetszenek, de mégse pl egy csak bemagolni való.
De hozzám is jöhetsz, vannak kihívásokkal teli alkotásaim, vázlataim. Haha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!