Még 16 éves gimis voltam. A metrón útban hazafelé a suliból már nagyon kellett pisilnem. Hazaértem és amikor kinyitottam az ajtót, kibírhatatlan volt a pisilhetnék. A wc a bejárattal szemben volt, siettem oda, de nagyon erősen megindult és a bejarat és a wc közötti részen bepisiltem.
márc. 1. 13:45
12/29 anonim válasza:
Volt :D Munkában. Postás vagyok és órák óta nem tudtam hol pisilni, mert a város közepén voltam. Egyszer csak azt vettem észre, hogy már folyik is... szerencsémre pont ömlött az eső, így kb át is öblitette a nadrágom :D
márc. 4. 21:07
13/29 anonim válasza:
ja és olyan is volt, hogy a wc előtt 3 méterre eresztettem el, pedig majdnem odaértem :D
márc. 4. 21:09
14/29 anonim válasza:
Igen, volt többször is. Pl egyszer nyáron koncerten nagyon kellett pisilnem, de mire kiértem a tömegből egy nagy adag becsurgott. Szerencsére este volt és nem volt feltűnő. Volt olyan is hogy a wc előtt beragadt a sliccem és teljesen bepisiltem. 24F
márc. 10. 12:22
15/29 anonim válasza:
"Volt olyan is hogy a wc előtt beragadt a sliccem és teljesen bepisiltem"
EZ HOGY TÖRTÉNT?
márc. 10. 12:49
16/29 anonim válasza:
14, kérlek fejtsd ki! Nekem tetszik ha egy felnőtt azért pisil be, mert beragadt a slicce. Kérlek írd le hogy történt!
márc. 10. 12:52
17/29 anonim válasza:
16-os 14-es vagyok.
Úgy történt, hogy valahol voltam és ott nem volt lehetőségem mosdóba menni. Mire haza értem már nagyon nagyon kellett a bepisilés határán voltam. Aztán oda értem a wc elé próbáltam lehúzni a sliccem, de megakadt fél úton. Erőlködtem próbáltam lehúzni, de nem sikerült. Öv volt rajtam szóval mire sikerült volna kicsatolni az övem annyira megindult a pisi, hogy nem tudtam megállítani és gondoltam már felesleges erőlködni szóval teljesen bepisiltem.
márc. 10. 13:02
18/29 anonim válasza:
Velem is volt hasonló,wc előtt kezdett befolyni és úgy voltam vele jobb ha ráülök nadrágban,mint hogy lefollyon a nadrágom szárán a cipőmbe.
Koncerten én direkt engedtem be.
márc. 10. 13:41
19/29 anonim válasza:
17 és állva pisiltél be vagy ráültél a wcre?
márc. 10. 14:02
20/29 anonim válasza:
Állva, nem is emlékszem hogy cipőben voltam e vagy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!