Szerintetek is gáz a nevem?
Szerintem gáz.
Így látatlanban az első gondolatom az, hogy erősen kisebbségi vagy, és / vagy a szüleid mocskosul kicsesztek veled.
Le lehet pontozni a véleményemért, de minden rossz szándék nélkül csak az első benyomásomat közöltem.
Hát ha ez zavar, akkor vigasztald magad azzal, hogy van olyan név, hogy Fancsali Alpár. Nekem amikor egy srác ezzel a névvel bemutatkozott, konkrétan röhögőgörcsöt kaptam, és nem tudtam megállni. Ráadásul a képe is elég fancsali volt. De vannak még nagyon különös nevek, nem sorolnék, mert személyiségi jogot sértenék, de hidd el, ez még nem is annyira gáz.
A két név közül meg az egyiket használod, ami neked szimpatikus, a másikat meg csak a hivatalos okirataidban lesznek, és kész.
Nekem egyébként három keresztnévből áll a nevem, az egyik utónevemet nem szerettem és töröltettem, így már csak két nevem van hivatalosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!