Ez legfőbbképpen a lányoknak szól de ha fiú vagy akkor is segíts : Szóval van egy jó barátom akinek tetszik a legjobb barátnőm … Minden szupi szupi de a bárátnőm nem így érez . Na írom ??
Figyelt kérdés
vagyok de most már inkább az a problémám h úgy érzem h csak a barátnőm miatt van vele jóban és megírta h ha nem lennék a legjobb barátnője nem is írna … Tudom hogy nem nagy cucc de nekem ez nagyon rosszul esett és most gyengének érzem magam amiatt h ezen kiborultam . De nem akarom elmondani neki a problémám mert betelt a pohár … Nem fogok mindenkit mindig emlékesztetni h én is élek és nem fogom mindig elmondani mindenkinek h valami rosszul esett … Plusz meg nem akarok gyengének tűnni … Lányok mit csináljak?2024. jan. 22. 15:03
1/1 anonim válasza:
Rosszul gondolod. Mindig az egyenesség a legjobb út. Nem a sértődöttet kell játszani, vagy utalgatni arra hogy valami bajod van (és találja ki), hanem ha elmondod és megbeszélitek (vagy lezárod a dolgot és nem beszélsz vele többet), akkor fogja csak tudni a másik ember, hogy mi van. A lehető legrosszabb ez a 'női taktika', a játszmázás, a látványos sértődöttség és a nagy talány, hogy vajon mi a bajod, mert azt nem vagy hajlandó kinyögni.
Miért gondolod, hogy nincs jogod kiborulni, és azt rejtegetni kell? Szabad mérgesnek lenni és csalódni, és ezt közölni azzal, aki érintett benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!