Megtennétek egy ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Tegnap, voltam egy koncerten, ahol össze ismerkedtem egy lánnyal. Már nagyon kellett pisilnem, amikor ezt elmondtam neki, mondta, hogy nyugodtan pisiljek be, ő is azt tette már 3x, és ebben a tömegben és sötétben senki nem veszi észre. Van más is aki egy ilyen helyzetben bepisilne?2024. jan. 21. 13:14
2/15 A kérdező kommentje:
Utólagos kérés, esetleg a kort és nemet oda írnátok, csak kíváncsi vagyok, köszönöm mindenkinek! 😇
2024. jan. 21. 13:55
5/15 anonim válasza:
Mibe volt a lány,hogy ilyen könnyen megtette? Látszódott a ruháján?
6/15 anonim válasza:
5, Egy fekete nadrágban pl nem látszik.
Egy szoknyában sem.
Ha nagyon hosszú a pulcsid/kabátod, akkor sem.
7/15 anonim válasza:
Én is csináltam már ilyet. Szoknyában és fekete nadrágban egyáltalán nem látszott, hogy bepisiltem.
L
8/15 anonim válasza:
Szerintem egy olyan helyzetben, amikor el lehet titkolni, nem látszik, nincs lehetőség wc-re menni többen csinálják, mint azt az ember gondolná. Aki nem finnyás az simán beengedi egy ilyen helyzetben, én is csináltam már. A römegben amúgy is meleg van, mire vége a koncertnek megszárad, a szagot meg a mosógép kihozza.
F
9/15 anonim válasza:
Egyetértek a 8-assal!
Én is csináltam már és jó érzés volt,biztosan lesz is még ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!