Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek a csendben?

Miért félek a csendben?

Figyelt kérdés
nemtudom mi van velem de az utobbi idoben nem tudok meglenni a csendben :S kiriaszt és félek tole... elkezdek remegni ok nélkul...:S szerintetek mi lehet ennek az oka? 21L
2010. okt. 23. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:

lehet túl sok thrillert néztél nem?

Azokban szok lenni olyan, hogy tök csönd van és egyszercsak elöbújik egy nemtom milyen kitalált lény és megöli a célpontját

2010. okt. 23. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem ismerek olyan nőt, aki szertné a csendet.

Tehát, nincs miért aggódnod.

30/F

2010. okt. 23. 13:48
 3/6 A kérdező kommentje:
azt nem hiszem mert az utobbi pár évben nem részesitem elonyben ezeket a filmeket... meg nem is szoktam filmeket nézni ugy istenigazábol... inkabb olvasok, és a kozben szoktak ezek megesni :S
2010. okt. 23. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, túlságosan hozzá vagy szokva a zajhoz?

Modern emberek betegsége, nem bírják elviselni ha nem kapnak álandó kűlső ingereket. Pl. tv, rádió.

Ha nem érik ilyen hatások, akkor azt idegennek érzik.

2010. okt. 23. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én olyan vagyok, amit a 18:43-as leirt. :S Ez van. De megbolondulok a csendben, nem bírom. Most is megy a zene. :)
2010. okt. 23. 20:35
 6/6 A kérdező kommentje:
abban amit a 18:43mas irt lehet valami..ezen még nem is gondolkodtam el.... köszönöm a válaszokat :)
2010. okt. 24. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!