Miért nem mondanak igazat a barátaim?
Mivel anyu öltöztet, látja hogy milyen nagy izmaim vannak. Meg is dicsérte hogy megéri az a havi öt perc kondi. Ma arra gondoltam, flexelek egy picit a haveroknak hogy milyen nagyok a muszkliaim. Levetkőztem félmeztelenre a fiú wcben, és megmutattam nekik. Azt mondták hogy nincs is izmom.
Miért nem őszinték velem?
17/ Izmos férfi
Pl mert nekik nem számít az, mire te olyannyira büszke vagy.
Az anyukák pedig hajlamosak átesni a ló másik oldalára.
Olyannal ossz meg ilyet, akit érdekel is.
A "barátaid" csak offolni akarnak s hogy vedd vissza a pólód. Nem izgulnak a testedre.
Az edzést pedig ne vidd túlzásba se, mert azzal is lehet komoly egészségügyi gondokat felhalmozni. Főleg fejlődő testekben.
Emellett flexelni ilyennel nem éppen egy intelligens személyiségre vall. Lehet szolidan is megmutatni az eredményt.
Jómagam pl imádom, amikor páromon úgy fogom össze a pólót, hogy ráfeszül és finoman domborodnak a karbantartott izmai.
Szóval nem kell bu(-)isan nekivetkőznöd a suliban.
Emellett egy formás, karbantartott testen a legegyszerűbb ruhadarabok is jól állnak, mint pl egy testhez álló garbó.
S igaz ez női és férfi testre is.
Vannak olyan emberek is, akik "edzenek", de semmi formájuk, csak nagy darabok.
Egyik haverunk is vagánykodni akart, ahogy kondis képeket küldte... Hát... Eltorzította magát, nem arányos, nyaka válla nagyon undi... Meg is mondtam neki, hogy milliószor jobban nézett ki előtte. Szálkás izomzattal, szép széles vállak, keskeny csípő, formás nyak és állkapocs.
Reméljük te se esel túlzásba.
No és nyak, csukja izomzatot ne nagyony nyomasd, sok csaj nem szereti az egybenyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!