Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem lehetek olyan mint...

Miért nem lehetek olyan mint ő? Ő miért jobb nálam?

Figyelt kérdés

Van 1 csaj az osztályban és.....egyszerűen ő annyira tökéletes....tök jó alakja van vicces a haja 1000szer jobb mint nekem valaha is lesz és a fél suli imádja. És őszintén szólva nagyon nagyon irigykedem.Később linkelek róla képet megnézhetitek hogy nem hazudtam, tényleg nagyon szép csaj az egyetlen baj vele talán hogy kicsit az a plázacica tipusú csaj de ha összesen ennyi vele a gond akkor nem érdekelne legszivesebben testet cserélnék vele.De mégis, neki mi van meg ami nekem nincs?! Úgyértem majdnem ugyanolyan az ízlésünk a hajunk szine a szemünk szine majdnem ugyanolyan magasak vagyuk ő még magasabb is mint én és mégis mindenki róla beszél még a legjobb barátnőim is ha el szeretnék nekik mondani valami fontosat rögtön mondtják hogy "bezzeg annak a lánynak nincsenek ilyen problémái ő biztos megold minden baj hát igen ebből is látszik ő milyen király meg menő" hát igen már a barátaim sem mellém állnak. na mindegy nem beszélek sokat inkább meg szeretném tudni mit gondoltok erről a csajról akiről az előbb beszéltem köszi hogy végigolvastad nem lehetett könnyű dolgod :D

[link] ez az a csaj

[link] és ez lennék én

Na köszi hogy végigolvastad!

2010. okt. 23. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
kép nem jön be nekem!! Pedig regisztráltam
2010. okt. 23. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem jól linkeltél!

Valószínűleg az lehet a problémád mint minden menő és kiközösített , nem menőnek. Neki valószínüleg jobb a dumája. Mégha nem is mond mindig igazat. Ne akarj olyan lenni. A fiúk sem szeretik. Sokkal inkább arra buknak aki őszinte önmagához és másokhoz. Nemszertik a sulibuzgókat sem, bár úgy is lehet egyfajta ismertséget szerezni. Ne dohányozz!!!!! Attól még csúnya is leszel! Társaságba kell járni mozizást szervezni...

2010. okt. 23. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:

A csajt ismerősnek jelöltem, és ha visszajelöl, megnézem a képeit. :D

Egyébként a probléma az, hogy te nem nevetsz sokat.

Rájöttem, hogy a sulinkban azok a csajok a menők, akik folyton röhögnek.MEGCÁFOLHATJÁTOK, DE EZ VAN!

2010. okt. 23. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
utálom az agyatlanul vihogó pitsákat. 26F
2010. okt. 25. 00:28
 5/9 anonim válasza:
Az ilyen és ehhez hasonló népszerűségi versenyek "győzteseinek győzelme" sosem hosszú életű. Állatlában unalma, sablonos személyiségük van (vagy alakul ki mindezek hatására). Szerintem a szépség legfontosabb titka a belső kisugárzás, ami nélkül a legtökéletesebb külső is csupán üres jelmeznek hat. Mindezen felül osztom a 11:34 -es hozzászóló véleményét.
2010. okt. 25. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Annak a lánynak biztosan nagyon nagy önbizalma van, ez kihat mindenre, még a beszédstílusra is. Nem mindig látszik nyilvánvalóan, de más a kisugárzása. Amúgy mindegy, kinek milyen a haja, meg a szeme színe, persze, számít, de nem az a legfontosabb. Ha szép a lány, az pluszpont, de nem ez a lényeg. Vannak olyan ótvar kinézetű csajok, mégis mindenki odavan értük. Önbizalom, lazaság. Szerintem ez lehet a titka.
2010. okt. 25. 10:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Jájjj..Bejelöltelek!:) Vissza is jelöltél!:)

Megnéztem a képeidet,szerintem te szép vagy..:)

Sőt még szebb is mint a másik lány...Nem értem hogy annak mire fel van ekkora önbizalma!Gyerünk gyúrj az egódra!!:D

2010. okt. 25. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja és csak annyit szeretnék még kérdezni : ti külföldiek vagytok?
2010. okt. 25. 18:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Aham külföldiek vagyunk a csaj angol én magyar vagyok 1 éve költöztünk ki.

Köszi a kommentet és azt is hogy bejelöltetek :D

Megpróbálok gyúrni akk egóra (nem lesz nehéz xD)

2010. okt. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!