Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek hogy leszólnak...

Miért félek hogy leszólnak mások? Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Félek hogyha megyek gyakorlatra leszólnak ha kihuzom a szemem, vagy megcsinálom a hajam úgy ahogy egy munkatársaim is megcsinálják.Félek akkor is ha suliba megyek.Ezért nem sminkelem ki magam, nem adok magamra ilyen téren.Esetleg csak itthon kenem ki magam.(Szemceruza, spirál, szájfény ennyi)

Mit tegyek ez ellen?

2010. okt. 21. 14:51
 1/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2010. okt. 21. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért szólnának meg?Az,amit felsoroltál,h. miket szoktál magadra kenni az szerintem nem sok!Én mindig ki szoktam húzni a szemem és használok szempilla spirált is.Eddig még soha nem szólt meg senki.Szájfényt is szoktam néha.Én akkor is kisminkeltem magam,amikor gyakorlatra jártam!:)Ha ízlésesen sminkelsz,akkor biztos nem szólnak meg!
2010. okt. 21. 15:00
 3/8 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2010. okt. 21. 15:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Attól félek hogy kibeszélnek!

Pl na ő is így csinálta meg a haját, (elől feltüzésre gondolok) vagy ó na kivan kenve vagy bármi ami nekem sértés lenne :(

2010. okt. 21. 15:06
 5/8 anonim válasza:

Akkor szép lassan szoktasd hozzá az embereket.

Eleinte csak spirál, majd kihúzás, aztán szemhélyfesték, pirosító szájfény, rúzs stb...

2010. okt. 21. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem neked rohadt nagy önbizalomhiányod van. ezen kell változtatnod! jól írta az egyik válaszoló, hogy szépen apránként. először csak spirálozd ki a szemed, aztán szép sorjában a többi. és legyen több önbizalmad, szarni rá ki mit gondol. hidd el senki nem veled lesz elfoglalva, ha meg igen akkor jó szar életük lehet, ha ebben lelik örömüket, hogy kibeszélnek.
2010. okt. 21. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már!Ha kibeszélnek,akkor mi van?!Nem kell a rosszindulatú megjegyzésekkel törődni!De nem hiszem,h. egy szolidabb smink miatt megszólna valaki,hisz nem te lennél az egyetlen,aki kisminkeli magát és megcsinálja a haját!Ha attól jobban éreznéd magad,h. kicsit sminkelsz akkor nyugodtan! 18 éves vagy nem 11-12. És tényleg ne foglalkozz a beszólásokkal,ha lesznek!De az is jó ötlet,amit előttem írtak,h. szoktasd hozzá az embereket!
2010. okt. 21. 15:22
 8/8 General ***** válasza:

Hello! Itt a Föld bolygó a XXI. században!Ma már egy 14 éves is csinál ilyeneket, nemhogy egy 18!

24/F

2010. okt. 21. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!