Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha lenne 1 kivánságod mit...

Ha lenne 1 kivánságod mit kivánnál?

Figyelt kérdés
(bármi lehetne)
2010. okt. 19. 17:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

természetesen az alap h egészséget boldogságot nyugalmat.

de szülinapomra azt kívántam plusznak mind ezek mellett hogy a kedvenc énekesem koncertjére eljuthassak és 2 hétre rá kiderült h bécsbe jön koncertezni és ma már kezemben fogom a jegyet a koncertre <3

2010. okt. 19. 20:18
 12/30 anonim ***** válasza:
azt kívánnám, hogy a szeretteim egészségesek legyenek(meg én is:)
2010. okt. 19. 22:47
 13/30 anonim ***** válasza:
hogy a páromra, akit mindennél jobban szeretek úgy számíthassak, úgy bízhassak benne időtlen időkig, ahogy mások a szüleikben. mintha természetes lenne, hogy mi örökre együtt :)
2010. okt. 20. 13:40
 14/30 anonim ***** válasza:
89%

én legyek a legszebb nő a világon.

Hidd el, ez nem hülye kívánság, önbizalmat ad az embernek,és énis könnyebben mennék oda a fiúkhoz, és sokkal boldogabb lennék.

2010. okt. 21. 11:21
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
1 Megasztár jegyet !!!
2010. okt. 22. 16:40
 16/30 anonim ***** válasza:
93%
Hogy ismerjem (teljesen!) az igazságot. Isten, biblia, halál utáni illetve földi élet, ... . Tudjam mi hogy működik és átláthassam az élet értelmét. Meg tudjam különböztetni a jót a rossztól (Isten szemével), és tudjam minek milyen következménye lenne. Mi az ami számít, és mi az ami kevésbé...
2010. okt. 23. 10:57
 17/30 anonim ***** válasza:

Azaz, teljesen ismerjem Istent ;)

(előző vok)

2010. okt. 23. 10:58
 18/30 anonim ***** válasza:

kedves utolsó...egy korábbi válaszoló vagyok és ugyanezt kívántam én is...de nekem teljesült is. kézbe kaptam egy 1943 ban létrejött művet, ha érdekel oda tudom adni neked, hogy megleld amit keresel. szóval a leírást megkaphatod akár most is, és a kívánságod így teljesülhet. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 23. 11:00
 19/30 anonim ***** válasza:

Az utolsó elötti nagyon pontosan leírta a lényeget.

Telitalálat. Brilliáns az a pár mondat.

Az első válasz ennél a kérdésnél az enyém, de akkor még csak sablon válasz jutott az eszembe.

LastOne.Left !

Engem is érdekelne az a mű.

(Sok hozzászólásodat olvastam, érdekes személyiség vagy)

2010. okt. 24. 09:13
 20/30 anonim ***** válasza:

ma 09:13 nak és tegnap 10:58 nak ha visszanéz és esetleg érdekli ez a dolog.

Egy szerző akkor és a cím, amihez egy linket is csatolok.

Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége

[link]

megjegyzés. elég "nehéz" az értelmezése, megköveteli a türelmet és figyelmet, de jövedelmező. ha esetleg értelmezési gondod támad, csak szólj nyugodtan és segítek, bár nem hiszem, hogy bajod lesz vele, idegen szavakat nem használ egyébként, maximum 3-4 et. :)

üdv és sok sikert

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 24. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!