Ha lenne 1 kivánságod mit kivánnál?
természetesen az alap h egészséget boldogságot nyugalmat.
de szülinapomra azt kívántam plusznak mind ezek mellett hogy a kedvenc énekesem koncertjére eljuthassak és 2 hétre rá kiderült h bécsbe jön koncertezni és ma már kezemben fogom a jegyet a koncertre <3
én legyek a legszebb nő a világon.
Hidd el, ez nem hülye kívánság, önbizalmat ad az embernek,és énis könnyebben mennék oda a fiúkhoz, és sokkal boldogabb lennék.
Azaz, teljesen ismerjem Istent ;)
(előző vok)
kedves utolsó...egy korábbi válaszoló vagyok és ugyanezt kívántam én is...de nekem teljesült is. kézbe kaptam egy 1943 ban létrejött művet, ha érdekel oda tudom adni neked, hogy megleld amit keresel. szóval a leírást megkaphatod akár most is, és a kívánságod így teljesülhet. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Az utolsó elötti nagyon pontosan leírta a lényeget.
Telitalálat. Brilliáns az a pár mondat.
Az első válasz ennél a kérdésnél az enyém, de akkor még csak sablon válasz jutott az eszembe.
LastOne.Left !
Engem is érdekelne az a mű.
(Sok hozzászólásodat olvastam, érdekes személyiség vagy)
ma 09:13 nak és tegnap 10:58 nak ha visszanéz és esetleg érdekli ez a dolog.
Egy szerző akkor és a cím, amihez egy linket is csatolok.
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége
megjegyzés. elég "nehéz" az értelmezése, megköveteli a türelmet és figyelmet, de jövedelmező. ha esetleg értelmezési gondod támad, csak szólj nyugodtan és segítek, bár nem hiszem, hogy bajod lesz vele, idegen szavakat nem használ egyébként, maximum 3-4 et. :)
üdv és sok sikert
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!