Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek mondhatnám el? :/

Kinek mondhatnám el? :/

Figyelt kérdés

Szal:

Olyan észrevételeim vannak az életben, ami másokat nem izgat. Ha elmondanám a legjobb barátnőmnek - kiröhögne. Ezek nem olyan fontos dolgok -mondaná ő. De nekem igenis azok! Nem akarok velük untatni másokat, de azért ki szeretném adni magamból!

(Pl: ma arra jöttem rá, hogy mivel a nagyobbak, akik már nagykamaszok, folyton dedós ruhákba járnak. A kicsik pedig szexisbe, szóval valamilyen szinten ez egy jelzés arra, hogy örüljünk, hogy gyerekek vagyunk! Amíg gyerekek vagyunk...:/ <- na ez most tényleg hülyeség, senkit se érdekel, de én így látom a világot.)

Hova írjam, kinek mondjam ezeket? Sokszor elfelejtem amikre rádöbbentem, és beleesek a csapdájukba!

2010. okt. 18. 21:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Írj naplót, készíts blogot.:)

Vagy nekem is elküldheted privátban az ehhez hasonló észrevételeidet.:D

2010. okt. 18. 21:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki addíg akar felnőni, amíg rá nem jön, hogy milyen jó is gyereknek lenni :) És amikor a 14 éves osztálytársaim csupa szexről tudnak dumálni, amikor még semmi közük sincs hozzá, és azt hiszik hogy ettől felnőttebbek... -.- Én nem szeretnék felnőni de asszem ezzel már elkéstem :(

Keress egy olyan barátot aki megért ezekben a dolgokban :) Én se tudok rendesen beilleszkedni a környezetembe, de szerencsére van egy barátnőm akire számíthatok (szinte) mindig :)

2010. okt. 18. 21:15
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is írj blogot!

Tuti, hogy ezek miatt az észrevételek miatt fog valaki belédszeretni:)

2010. okt. 18. 21:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmiken gondolkozok néha, és nekem is az az érzésem, hogy hiába mondom, vagy nem érdekel senkit, vagy nem értik meg, mert néha még meg sem tudom fogalmazni, amit gondolok..
2010. okt. 18. 21:31
 5/15 anonim ***** válasza:

Na látod én is ilyen vagyok :) Nagyon sok mindent észreveszek, és ha próbálok róla beszélni, csak kiröhögnek...ez van. Ha gondolod írj privátban, szívesen megismernélek :)

17/L

2010. okt. 18. 21:43
 6/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen kérlek íej privit mert engem ilyenek nagyon érdekelnek :D
2010. okt. 19. 16:08
 7/15 A kérdező kommentje:

xD

Azt hittem itt is leszólnak e miatt! :D

Na mindegy, ha lesz egy kis időm, akkor írok.

Amúgy 12/L...=/

2010. okt. 19. 18:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Dedó ruhák?Mármint mesefigurás pólók/pulcsik?Az miért dedós?:D Ha így értetted akkor ne mond már hogy neked nincs..-.-
2010. okt. 20. 21:32
 9/15 anonim ***** válasza:
*Dedós
2010. okt. 20. 21:32
 10/15 anonim válasza:
elkuldheted akar nekem is priviben..hiszen en is megfigyelem ezeket:)
2010. okt. 27. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!