Kinek mondhatnám el? :/
Szal:
Olyan észrevételeim vannak az életben, ami másokat nem izgat. Ha elmondanám a legjobb barátnőmnek - kiröhögne. Ezek nem olyan fontos dolgok -mondaná ő. De nekem igenis azok! Nem akarok velük untatni másokat, de azért ki szeretném adni magamból!
(Pl: ma arra jöttem rá, hogy mivel a nagyobbak, akik már nagykamaszok, folyton dedós ruhákba járnak. A kicsik pedig szexisbe, szóval valamilyen szinten ez egy jelzés arra, hogy örüljünk, hogy gyerekek vagyunk! Amíg gyerekek vagyunk...:/ <- na ez most tényleg hülyeség, senkit se érdekel, de én így látom a világot.)
Hova írjam, kinek mondjam ezeket? Sokszor elfelejtem amikre rádöbbentem, és beleesek a csapdájukba!
Írj naplót, készíts blogot.:)
Vagy nekem is elküldheted privátban az ehhez hasonló észrevételeidet.:D
Szerintem mindenki addíg akar felnőni, amíg rá nem jön, hogy milyen jó is gyereknek lenni :) És amikor a 14 éves osztálytársaim csupa szexről tudnak dumálni, amikor még semmi közük sincs hozzá, és azt hiszik hogy ettől felnőttebbek... -.- Én nem szeretnék felnőni de asszem ezzel már elkéstem :(
Keress egy olyan barátot aki megért ezekben a dolgokban :) Én se tudok rendesen beilleszkedni a környezetembe, de szerencsére van egy barátnőm akire számíthatok (szinte) mindig :)
Szerintem is írj blogot!
Tuti, hogy ezek miatt az észrevételek miatt fog valaki belédszeretni:)
Na látod én is ilyen vagyok :) Nagyon sok mindent észreveszek, és ha próbálok róla beszélni, csak kiröhögnek...ez van. Ha gondolod írj privátban, szívesen megismernélek :)
17/L
xD
Azt hittem itt is leszólnak e miatt! :D
Na mindegy, ha lesz egy kis időm, akkor írok.
Amúgy 12/L...=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!