Miért utáltam meg ennyire magam?
Az utóbbi időben elég nehéz számomra elviselnem magam legszívesebben eltűnnék ha tehetném mert nagyon szégyellem magam valami miatt.
Lehet rossz kategoriába ezért bocsi.
Ez a kérdés most egy monológ volt. Mi honnan tudhatnánk erre a kérdésre a választ? Az az egy mondatos magyarázó szöveg is egy nesze semmi fogd meg jól.
Ülj le, és gondolkozz el rajta.
A legfontosabb, hogy:
"Bocsáss meg mindent magadnak!
Hisz egyszer úgyis elévül.
Semmi rossz nem tart örökké.
Végül megszépül..." (Kowalsky meg a Vega)
Magad elől nem menekülhetsz örökké, mert mindörökre magaddal össze vagy zárva.
Néz szembe a dolgokkal s azokal kezdj valamit, pl. :
feldolgozod, elfogadod, javítasz rajtuk, fejlődsz stb.
Ismerős a szituáció.
Én is így voltam. Aztán én nyitottam afelé, aki esetleg engem is szerethet. Ő Jézus.
Kutattam, kerestem a mestert mindenhol, míg egy napon rá nem jöttem a tanítása alapján, amit ránk hagyott, hogy basszus, én is szerethető vagyok. Amúgy ezt elég nehéz volt nekem is. Hogy felismerjem, hogy én is szerethető emberi lény vagyok.
Pedig a múltban én is elég sok hibát elkövettem. Hajjaj. Lejárattam magam abban a közegben, ahol a mindennapjaimat éltem. Kábítószer függőként ez azért hatványozódva keltette fel bennem a szégyenérzetet.
De a lényeg az volt, hogy felelősséget vállaltam azért, amiket csináltam. Kerestem gyógymódot a drogfüggőségemre, még egy rehabra is elmentem. (Kétszer is) A munkahelyemen, ahol 2 éve mindenki botránkozott rajtam, mondván megtébolyodtam a kábítószer miatt, ma már inkább csodáltam. Szépen meg tudtam mutatni, hogy még a kis drogosnak is megadatott, hogy jó útra térjen és a főnökei felfigyeljenek arra, amit le tud tenni az asztalra. Képeztek és sokkal jobb, érdekesebb munkakörbe raktak. Némelyek, akik magukat jó embernek tartották nem merték elvállalni a képzéssel járó 2 éves hűséget a cégnél. Most pedig még mindig ugyanabban a munkakörben vannak és irigykednek, hogy én többet kapok. A legnagyobb kritikusaim és akik leginkább botránkoztak a viselkedésemen ma a legnagyobb irigységgel szembesülnek a melóban.
Én pedig mindenkinek bátran megmondom, hogy Istennek és Jézusnak köszönhetem mindazt, ami megadatott.
En ezt megelőzően pszichológusnál, pszichiáternél is próbákoztam a gondjaim megoldásával. Tulajdonképpen semmit sem segített. A változást az hozta, amikor a korházi pszichiátriai raboskodásom alatt találkoztam egy betegtársammal, aki behozta a Bibliát magával és hasonlóan szenvedett, mint én.
Ja, a pszichiátria főorvosát, pedig, aki engem bebörtönzött 10 napra a múlt hónapban letartóztatták, mivel kenőpénzeket fogadott el. Bizony igazságos a jó Isten.
Ez az én tapasztalatom és bölcsességem, mellyel segítségedre tudok lenni a problémádban. Remélem valamennyire segíthettem.
"valami miatt"
Na ez az! Mi az a valami??? Ezt keresd meg!
Fiú vagy vagy lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!