Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért próbálnak megalázni az...

Miért próbálnak megalázni az emberek az alkatom miatt?

Figyelt kérdés
Az tény, hogy elég vékony vagyok, 50kg/172cm, és egyáltalán nem vagyok kifejezetten izmos. És azért vetődött fel bennem a kérdés, mert nem egyszer vágtam már földhöz 100+ kilós embereket, vagy nyomtam le szkanderben, és bizony nyilvánvaló volt, hogy nem hagyták magukat. Legalábbis az arckifejezéseik alapján. Meglepődtek, de sajnos pl a munkatársaim gyengének gondolnak. Bár okot nem adtam rá, legfeljebb annyit, hogy nem szeretem összekoszolni a kezem, de messze nem is az a munkaköröm.
2023. szept. 2. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez nem igazi kérdés, hiába miérttel kezdődik. Ráadásul a választ is tudod, a testalkatod miatt. Én kb. 10 kilóval vagyok több, de így is keményen dolgozom, hogy felszedjek még egy párat, mert ez nagyon kevés. Neked is ezt javaslom, hiába vagy állítólag erős.
2023. szept. 3. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Túl érzékeny vagy, s ha valami nem is a munkaköröd csináld, ha más kollegáid is.

Ez a dac, akkor oké, ha együtt álltok fel főnökkel szemben.

Ha nem tetszik valami vagy zavarnak dolgok lépj tovább.

Akár az adott helyről is.

Keresd meg azt a helyet, közeget, ami jobb számodra.

Vagy alapíts. Akár solo vállalkozást és ott nincs ilyen mindennapos szociális problematikád.

Aztán ki tudja, lehet más miatt fintorognak rád és csak te képzeled be az alkatod miatt vagy nagyon szíveden viseled.

Mennyire fogadtad el önmagad?

2023. szept. 3. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
megnyilvánulásaid alapján elég hisztis kölök lehetsz.
2023. szept. 4. 11:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ha elé állnék a 110 kilómmal, meg se moccanna. :D

Amúgy meg 50 kiló? Az az egészséges 160 magas nők alsó súlyhatára kb... :D

2023. szept. 17. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!