Hogyan ismerjem meg magam, jöjjek rá, mit szeretnék, milyen akarok lenni?
Nagyjából most eljutottam arra a szintre, hogy sikerült elfogadnom magam, hogy a lányokhoz vonzódom (inkább azt kellett elfogadnom, hogy a férfiakhoz nem, bár nem tudom, hogy pontosan miért, vagy hogy egyáltalán valaha fog-e ez változni) és a barátnőmmel is jól megvagyunk, de még mindig nem tudom, mi az, ami másban tetszik, és mi az, ami saját magamon. Alapjáraton például szerettem volna levágatni a hajam rövidre, mivel mindig megkaptam, hogy heteronak nézek ki, de most, hogy van barátnőm már tudják elegen és nincsenek is ismerkedési szándékaim másokkal, szóval nem érdekel ki mit gondol rólam külsőre. De egyébként is tetszik a rövid haj, csak félek, hogy nem állna jól, elrontanák, megbánnám stb... Szóval fogalmam sincs, mi az, ami a megfelelés miatt van, és mi az, amit tényleg szeretnék, tényleg tetszik magamon. Szoknyákat és ruhákat azért kezdtem el hordani, hogy kicsit nőiesebb legyek, aztán volt egy időszak, hogy fiúsabban öltözködtem és mindkettő tetszett, de nem tudom, melyik vagyok ÉN igazából.
Mindenki csak annyit mond, hordd, ami neked tetszik, legyél olyan amilyen szeretnél... de épp ezaz, hogy nem tudom, mi tetszik egyáltalán. Esetleg ötletek, hogyan kezdjem kialakítani a valós ízlésemet divattól és mások véleményétől függetlenül?
Túlgondolod, amiket nem kellene, amiken pedig el kellene elmélkedned nem teszed.
Tök mindegy, hogy mennyire vagy "fiús" vagy "lányos".
Rövid vagy hosszú haj...
Találd meg azt, ami NEKED tetszik.
Nekem jrock hajviselettől sok féle hajam volt, próbálgattam, mostanra pedig combközépig ér és azt variálgatom kiegészítőkkel.
Van leszbikus ismeretségem is és nem mondanád meg róluk.
Elegánsak, szépek.
Nem kell a homlokodra se írni a nemi hovatartozásodat, se ők, se én nem teszik ezt.
Egyszerűen szeretjük az adott fazonokat, frizurákat, ruhákat stb.
Magadnak magad ízlésvilágán belül felelj meg.
Miért baj, ha heteronak néznek?
Van szánk, kommunikálunk és szükség esetén mondjuk mi van.
Ahogy én is nemet mondtam barátnőmnek.
Vagy amikor megbeszéltem egy sráccal, hogy mi van vele, azaz pasija volt.
Sírtam akkoriban, de lenyugodva elfogadtam és máig jó barátok vagyunk.
Az önismeret magad megismerése, és ebbe beletartozik a saját ízlésvilág kialakítása is.
Pl a tizenéves kor kifejezetten erről is szól.
Próbálgass, fedezz fel. A haj pedig megnő.
Én pl simán levágtam 30 cm-t, itt van a fiókomban zacsiban összekötve.
Babaparóka lesz belőle.
"mások véleménye" - attól függ kiről van szó.
Én pl egyik barátom szavára adok csak, szeretem az intelligensen megfogalmazott őszinte kritikáit is.
Míg pl tesóm csak mindenre rábólint, ezért nem megyek vele vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!