Ki az aki pár év munka után megkomolyodott és folytatja a tanulmányait?
2014-ben otthagytam a gimit és elmentem szakmunkásba,2017-ben vizsgáztam,azóta dolgozom. Most olyan elhatározásra jutottam hogy leteszem az érettségit,nyelvvizsgázok és elmegyek egyetemre. Arra lennék kiváncsi kik vannak még így akik úgymond “később érő” típusok és most “komolyodtak” meg. Ki mit tanult,milyen munkakörben dolgozott és mit szeretne tovább tanulni? Akár privátban vagy messengeren is szívesen beszélnék erről,fiúk,lányok egyaránt.
25/F
Szia!
21 vagyok. 2 évvel ezelőtt ott hagytam a sulit, dolgoztam egy nyomdánál, majd 2021 szeptemberétől visszaültem a padba, jelenleg pedig egyetemre készülök. 😊
Óh basszuskulcs 😂 Most olvasom, hogy tökre hülyeséget írtam. Az 1-es vagyok...
"21 vagyok, 2018-ban ott hagytam a sulit, majd utána sikerült egy nyomdánál dolgoznom. 2021 szeptemberében pedig elkezdtem ujra a gimit esti tagozaton, most pedig egyetemre készülök - mint leendő biológus. Szüleim szerint, most nőtt be a fejem lágya... 😃
Bocsi az előző pontatlan válaszért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!