Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Zárkózott voltam, kerültem az...

Zárkózott voltam, kerültem az embereket és most nincsenek barátaim. Más is van így harminc felé?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 06:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igazad van, de én már úgy érzem, hogy nem fogok találkozni hasonszörűekkel. A legtöbbjének ebben a korban családja van és melegnek tünhet az ember, ha az azonos neméhez közeledik.
2010. okt. 18. 21:22
 12/19 anonim válasza:
100%
Nehéz dolog, én is így vagyok, még ha nem is ennyire drasztikusan azért. Ám én teszek ellene, legalábbis próbálok tenni, ami néha megy, néha nem. Tény, hogy 30 felett már nehezebb a dolog, nálam az segít, hogy újra suliba járok.
2010. okt. 22. 08:56
 13/19 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek: Itt a 10-15 17:34-es. Szomorú, hogy így érzel. Remélem senki nem bántott meg Téged valami buta megjegyzéssel. Miért hinnék azt, hogy meleg vagy?! Mondjuk az tény, hogy ilyenkor már a legtöbb embernek van családja, így nehezebb talán közös programokat csinálni velük, mert a párjukkal mennek inkább mindenfele. Az egy jó ötlet egyébként, amit az előttem szóló említ. Ha újra beülsz az iskolapadba, akkor az segít kapcsolatokat kialakítani.
2010. okt. 23. 20:25
 14/19 A kérdező kommentje:
Beültem. Kizavartak!
2010. okt. 24. 13:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogyhogy kizavartak? Miért? Egyetemről vagy főiskoláról?!
2010. okt. 25. 15:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Hallgattam rátok és beültem egy közeli iskolapadba és azt mondták, hogy az egy ovoda!
2010. okt. 25. 18:49
 17/19 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nem kell egy kalap alá venni a fiatalokat, elhiheted hogy sokan nem olyanok, mint amilyennek leírod őket. Rongálni szoktak idősebbeket is cigizni meg főleg. Én se szeretem aki nem tud viselkedni de nem általánosítok.
2010. okt. 26. 17:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Ez nem általánosítás. Ezek tények! Menj ki az utcára és megtudod.
2010. okt. 26. 23:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy nem is a tizenhat évesekkel van gond, hanem a tizenhat és felesekkel, mert azok feleselnek.
2010. okt. 28. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!