Attól hogy valaki szinesbőrű, roma, vagy nő, attól még emberi faj?
Figyelt kérdés
Válaszokat kérném részletesen, ha nem akkor miért nem, és ha igen akkor miért igen. Vagyis ne csak igennel vagy nemmel felelj, hanem légyszíves fejzsd ki a véleményed bővebben ha nem gond. KÖSZI!2010. okt. 14. 20:53
11/17 A kérdező kommentje:
:( Bocsi ha hülye a kérdés. De ez a honlap címe hogy amit máshol nem merek, azt itt megkérdezhetem, és úgy gondoltam itt meg merem kérdezni. Csak tájékozódni akarok. Nagyon érdekel az emeberek gondolkodásmódja. Tudom hülyén hangzik a kérdés, de mégis, vannak olyanok, akik nem néznek embernek másokat, és szeretném leszűrni a válaszokból, hogy hány % gondolja így. Vegyétek egyfajta közvélemyénykutatásnak.
2010. okt. 14. 22:05
14/17 anonim válasza:
sanszos, mivel az emberiség afrikából gyökeredzik, ezért mind a négerektől származunk. páran jobban örülnének közvetlenül a majmos sztorinak, de attól még ez így van.
15/17 A kérdező kommentje:
gyáá de jó :D
Amúgy pont imádom Afrikát, szeretnék eljutni oda!
2010. okt. 15. 01:05
16/17 anonim válasza:
00:55 nagy hülyeséget mondtál fiam, menj vissza az iskolapadba!
17/17 A kérdező kommentje:
Na ezért mondom hogy nem hülye ez a kérdés, mert kiderülnek dolgok! Hogy mi a helyzet.
2010. okt. 15. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!